maandag 30 mei 2011

Maandag 30 mei 2011

Gisteren eerst de hele ring rond Utrecht gereden - afslag gemist vanuit Amsterdam - en daardoor geen tijd meer om een patatje te gaan eten met Corrie. Daarna ontzettend genoten van de musical We Will Rock You in het Beatrixtheater. Mooi decor, mooie muziek, prima artiesten. Een hele belevenis als je met iedereen in het theater "We Will Rock You" en "We are the Champions" zingt. Kippenvel momenten!

Eerder op de dag nog een 2-tal sollicitaties gedaan. De eerste was via Banenmatch.nl en Continu.nl bij een technisch bedrijf in Utrecht als Administrateur. De 2e was voor een functie als Projectadministrateur (via Unique uitzendbureau) bij een reclamebureau in Amstelveen voor 37 uur per week. Zij hebben intussen een bevestiging gestuurd en zullen mogelijk binnen 2 dagen reageren.

Ook nog op de braderie geweest in 't stadje. Vanwege de harde wind waren er minder kraampjes dan waarschijnlijk de bedoeling was. Dit keer wél genoeg kraampjes met 2e hands boeken. Fijn snuffelen dus. Resultaat was een 2-tal boeken.

Vandaag zaten er geen geschikte vacatures bij de mail. Dus geen sollicitaties vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten