zaterdag 31 maart 2012

25 - 30 maart 2012

Zondag 25 maart
Een kort nachtje gehad want de klok is een uur vooruit (zomertijd!) gegaan en ik was vannacht pas om half 3, dat werd dus half 4, thuis uit Rotterdam. Vanaf Amsterdam reden alleen nog nachtbussen naar Purmerend en die rijden dan eerst door de nieuwe wijk voordat ze bij mijn huis in de buurt komen. Een hele rit dus! Een korte nacht, maar het was allemaal de moeite waard en het was nog volop nagenieten van het geweldige concert van Paul McCartney in Ahoy. Wát een belevenis.
's Morgens een artikeltje geschreven voor mijn eigen Blog én voor de Beatlesfanclub. Het artikel werd ook direct geplaatst op hun website.
's Middags fijn in het zonnetje gezeten en geluisterd naar Radio 1 "Langs de Lijn". Ajax wint met 2 - 0 van PSV en is nog in de race voor het kampioenschap.
's Avonds Corrie opgehaald bij Ina in Almere.
Gesolliciteerd naar de functie van Financieel administratief medewerker via Randstad.nl.
Maandag 26 maart
Samen met Matthijs het hekwerk bij de konijnen afgemaakt. Binnenkort moeten er weer nieuwe graszoden gelegd worden om het helemaal "af" te maken.
Verschillende reactie en commentaren gelezen over het concert van Paul McCartney. Het valt me op dat die allemaal heel positief zijn. Hoe kan het ook anders, het wás gewoon ook heel goed.
Dinsdag 27 maart
Naar de markt geweest.
Een afwijzing ontvangen op de sollicitatie bij Perfect Housing in Amsterdam.
Carola opgehaald in Den Ilp. Zij had hun auto voor een reparatie naar de garage gebracht .
Woensdag 28 maart
Nico naar Den Ilp gebracht. De auto was al weer klaar.
De belastingaangifte voor 2011 gedaan. Tegenwoordig gaat dit wel heel simpel, want de salaris- en uitkeringsgegevens, WOZ gegevens van de gemeente ed. zijn allemaal al bekend bij de Belastingdienst. Die gegevens hoef je alleen te controleren en eventueel nog een aanvulling doen.
Gesolliciteerd bij Page Personnel naar de functie van Projectadministrateur/Financieel Medewerker.
Donderdag 29 maart
Het is een stuk kouder vandaag, maar gelukkig is het wel droog.
Voor WonenPlus naar 2 adressen geweest. Op beide adressen waren kapotte hekwerken.
Deze week ook maar één artikel van de Beatlesfanclub om te vertalen.
Vrijdag 30 maart
Corrie gelukkig weer aan het werk. Tot en met volgende week vrijdag kan ze aan de slag. Het is haar 600e gezin in de kraam.
's Middags bij Praxis plantjes gekocht voor de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten