vrijdag 16 maart 2012

10 maart - 15 maart 2012

Zaterdag (10-3)
Vandaag met Corrie en Anne naar Kollum (Fr) geweest voor de verjaardag van Nico. Hij is 50 jaar geworden, Abraham dus.
We hadden slingers en andere versierselen - nog van mijn eigen 50ste verjaardag - meegenomen om het huis mee te versieren.
Zondag (11-3)
Op de fiets naar het complex van de fc Purmerend gereden. De dames van de fc Purmerend - sinds vorige week koploper in de competitie - moesten spelen tegen de nr. 3, de dames van Always Forward uit Hoorn. Anne kon niet spelen omdat ze afgelopen week tijdens de training haar rechterenkel heeft geblesseerd. Ik heb een elftal foto en foto's van de wedstrijd gemaakt (zie vorige bericht). De wedstrijd werd gelukkig met 4 - 2 gewonnen ook al was het geen beste wedstrijd.
Dinsdag (13-3)
Vanmorgen zat het nieuwe sollicitatieformulier  van Evean bij de post. Deze keer was het compleet.
's Middags een klus gedaan voor WonenPlus.
Woensdag (14-3)
De rollator voor mijn moeder opgehaald bij de thuiszorgwinkel en gelijk de leen-rollator weer ingeleverd. Ze was heel blij met haar aankoop.
Donderdag (15-3)
Het is lente! Prachtig weer vandaag, het wordt wel 19 graden. We hebben lekker buiten gezeten en genoten van het mooie weer.
Dan toch maar besloten om een kaartje te bestellen via internet voor het concert van Paul McCartney volgende week zaterdag in Ahoy Rotterdam. Heb er nu al ontzettend veel zin in!
Twee korte artikelen vertaald voor de Beatlefanclub en ook nog de sollicitatie voor Evean afgemaakt en op de bus gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten