zaterdag 31 december 2011

25 - 31 december 2011

Zondag 1e Kerstag, geen kou en sneeuw dit jaar dus geen problemen op de weg. Op de koffie geweest in Marken. Anne en Matthijs waren ook mee. 's Avonds had Anne een lekkere maaltijd gemaakt voor ons drieën, Matthijs was bij Eline eten.

Maandag, 2 e Kerstdag, om half acht samen met Corrie, Anne naar Schiphol gebracht. Ze gaat voor 4 dagen met een jongens volleybal team (als Jong Oranje) naar Spanje. Ze spelen daar in ieder geval 4 wedstrijden. Deelnemende landen zijn Portugal, Tunesië en Spanje A en B.
Aansluitend zijn we naar Else en Nico gereden in Kollum (Fr) voor een brunch en een kerstmaaltijd.

Dinsdag. Om half tien was de eerste volleybalwedstrijd van Jong Oranje tegen Portugal. Ze wonnen de wedstrijd met 3 - 0. De 2e wedstrijd werd niet tegen Tunesië gespeeld omdat die ploeg niet was komen opdagen (visum problemen). Daarom speelden ze een oefenwedstrijd tegen Spanje A (3 - 1 verlies).
's Middags heb ik de buurtjes geholpen omdat ze een lekke voorband hadden met de auto. Ruben heeft prima geholpen met het verwisselen van de band. Misschien dat hij het de volgende keer zelf kan doen. Er bleek een schroef in de band te zitten. Bij de garage konden ze de band gelukkig gelijk plakken.

Vandaag heeft Corrie haar 600e baby verzorgd in de kraam.

Woensdag dan toch maar de stoute schoenen aangetrokken en heb rechtstreeks gebeld met de RAI Holding over de vacature van financieel administratief medewerker. De personeelsfunctionaris die ik sprak wist me ook alleen maar te vertellen dat de sollicitatieprocedure pas weer in de eerste week van januari zal worden vervolgd. Mijn aanbod om nu al te komen helpen in de drukte was wel aardig bedoeld, maar daar kon zij niet over beslissen. Afwachten dus maar :-(

Donderdag weer boodschappen gedaan met m'n moeder. Gelijk de douchestoel meegenomen om deze weer terug te brengen naar de thuiszorgwinkel.

Vrijdagmiddag Anne weer opgehaald van Schiphol. Het vliegtuig was 10 minuten vroeger dan was gepland Toen Anne door de douane kwam bleek haar koffer beschadigd te zijn. Direct is er melding van gemaakt om de schade met de KLM of de reisverzekering te kunnen regelen.

Zaterdag, oudjaarsdag. Corrie is voor 5 dagen, misschien 7 dagen, opgeroepen voor een gezinnetje. Matthijs is opgehaald door Friso voor de sportschool. Anne slaapt nog.
We vieren Oud-en-Nieuw dit jaar lekker thuis. Waarschijnlijk met z'n tweetjes, want Anne en Matthijs gaan de hort op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten