zondag 29 juli 2012

23 juli - 29 juli 2012

Afgelopen week is het mooi weer geweest met hoge temperaturen. Heel fijn voor de vakantiegangers.
Voor WonenPlus deze week 2x op pad geweest. Eerst bij een abonnee geweest om laminaat uit een slaapkamer te verwijderen en bij de tweede om een douchekop in de badkamer op te hangen.
Anne had deze week een 3-daagse oefenstage (woensdag, donderdag en vrijdag) met het nationale dames basketbalteam onder 20 jaar tegen leeftijdsgenoten uit Turkije. Deze keer was het niet in het buitenland, maar in de sporthallen Zuid in Amsterdam, dus Anne kon gewoon lekker thuis slapen. Woensdagavond ben ik voor de eerste wedstrijd tegen Turkije naar Amsterdam geweest. De meiden wonnen de wedstrijd en was het best leuk om mee te maken. De tweede wedstrijd, donderdag, werd met één punt verschil verloren, maar vrijdagavond waren de Oranjedames weer de winnaar.
Deze week ook nog op Marken geweest om spullen op te hangen in het nieuwe huis.
Vrijdagavond de start van de Olympische Spelen in Londen. Het was een mooie opening met een verrassend slot toen de Olympische vlam werd ontstoken en uiteraard het optreden van Paul McCartney.
http://www.metronieuws.nl/entertainment/paul-mccartney-luidt-olympische-spelen-in/IWIlgA!FeCNYwEcxHPDV8slM5XKnA/
Zaterdagmiddag sinds een hele tijd weer eens een rondje hard gelopen langs de ringvaart. Dit beviel me eigenlijk heel goed en ik zal er nu toch echt weer een gewoonte van moeten maken om één of twee keer in de week een rondje te gaan hardlopen.
´s Avonds was er een kleine tegenvaller toen de zwem dames op de Spelen helaas geen goud haalden maar bleven steken op een tweede plek. Op zondag maakte Marianne Vos dat helemaal goed met haar gouden medaille op de weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten