vrijdag 6 juli 2012

13 juni - 17 juni 2012

Woensdag (13-6)
Klaas was weer met een aanhanger naar Marken gekomen om de laatste rommel - tapijt, zeil en hout -  naar de milieustraat te brengen. Eerst John nog geholpen om de grote koelkast van mijn moeder in het busje te laden. Hij is er erg blij mee en wij zijn blij dat het apparaat een goede bestemming heeft gekregen. Op het laatste moment besloot Trees het laminaat over te nemen. Dus dat hebben we bij haar afgeleverd.
's Avonds een slechte wedstrijd van Oranje tegen Duitsland. Oranje verliest met 2 - 1 en kan de volgende ronde in het EK zo langzamerhand wel vergeten.
Donderdag (14-6)
Vakantie!!
Om tien voor half tien vertrokken we met de caravan richt Frankrijk. Twee uur later passeren we de grens met België. Drie uur later, na wat omzwervingen door België, passeren we de grens met Frankrijk. Om half 7 arriveren we op een camping vlakbij Troyes. Leuke kleine camping met een Ned. eigenaar voor één overnachting. Het toiletgebouw is oké, maar niet geweldig. Nét buiten de camping patat gegeten en later op de avond nog een ijsje.
Vrijdag (15-6)
Om half tien vertrekken we naar Lyon. Vannacht en vanochtend is er regen. De eerste uren nog bewolking, maar naarmate we in de buurt van Dijon komen wordt de lucht blauw en loopt de temperatuur op naar 28 graden. Om half 5 arriveren we op de camping in de buurt van Vienne.
Zaterdag (16-6)
Laat opgestaan. Na het ontbijt en de koffie hebben we boodschappen gedaan in Alban en hebben onszelf getrakteerd op een aardbeiengebakje.
Zondag (17-6)
Heerlijk weer. Lekker bijkleuren in 't zonnetje. Vandaag niet van de camping geweest.
De laatste wedstrijd in de poule van Oranje, tegen Portugal. De wedstrijd was een complete aanfluiting, weer verloren, 2 - 1. Eerst nog op 1 - 0 voorsprong (vdr. Vaart), daarna alleen maar achter de Portugezen aangelopen. Bye, bye Oranje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten