zondag 22 juli 2012

2 juli - 22 juli 2012

Maandag (2-7)
Vanochtend om tien voor 10 vertrokken van de camping. In Luxemburg nog even de tank volgegooid met benzine voor maar € 1,33 (!) per liter. Om kwart voor 7 waren we weer thuis. Matthijs stond ons bij thuiskomst op te wachten met een maaltijd, dus konden we zo aanschuiven. Heel fijn dus!  Toch wel lekker om weer thuis te zijn.
Dinsdag (3-7)
Corrie voor controle naar de longspecialist. De klachten zijn wel minder maar nog niet over en daarom wordt besloten om ook een afspraak bij de KNO specialist te maken. Over 2 maanden terugkomen bij de longspecialist. Vandaag hebben we Benson met z'n hok buiten gezet. (foto)
Woensdag (4-7)
Naar Marken geweest om nog wat klusjes te doen. De kruiwagen die we geleend hadden voor de verhuizing  heb ik mee teruggenomen.
Anne is vanmorgen vroeg door Manon naar Schiphol gebracht. Ze gaat als fysio mee met de dames basketballers onder 20 jaar naar Tjechië voor een oefenstage.
Donderdag (5-7)
Caravan van binnen (Corrie) en van buiten (ik) schoongemaakt, zodat deze zo snel mogelijk weer naar de stalling terug kan. Tegelijk ook de auto maar van buiten schoongemaakt.
Vrijdag (6-7)
Samen met Matthijs de caravan naar de stalling in Zuidoost Beemster gebracht.
's Middags me weer in het zweet gewerkt in de sportschool.
Zondag (8-7)
Weggespoeld uit het park bij het optreden van Gers Pardoel bij City Slam van het Reuring festival.
Maandag (9-7)
Voor een abonnee van WonenPlus een rolgordijn opgehangen.
Anne opgehaald van Schiphol na de oefenstage van de basketballers in Tjechië. Ze moet deze zomer nog vaker met deze groep op stap.
Woensdag (11-7)
Anne afgezet op Schiphol voor een EK kwalificatietoernooi in Italië met jong Oranje jongens. Zondag komt ze weer terug.
's Middags voor WonenPlus met een groepje vrijwilligers een mailing gevouwen en van adres stickers voorzien.
Donderdag (12-7)
In Almere geweest voor een bezoekje aan Bertus en Evelien van de Beatlesfanclub.
Vrijdag (13-7)
Met Corrie naar de KNO specialist. Ze kreeg opnieuw een antibiotica kuur voor een paar dagen.
's Middags naar de sportschool geweest.
Zondag (15-7)
Anne is om half 3 geland op Schiphol vanuit Bologna, Italië. Na 3 nederlagen op het kwalificatietiernooi gaan de jongens helaas niet naar het EK. Voor Anne was het dus ook - voorlopig - de laatste activiteit met deze groep jongens.
Maandag (16-7)
Bij een abonnee van WonenPlus geweest om naar de tuindeur te kijken. De deur zal vervangen moeten worden omdat deze compleet verrot is. Daar zal een klussenbedrijf voor ingeschakeld moeten worden.
Dinsdag (17-7)
's Avonds foto's gemaakt bij de training van de dames van fc Purmerend. Dit is de eerste training voor het voetbalseizoen 2012-2013. De foto's staan op Facebook https://www.facebook.com/PurmerendVoetbalDames
Donderdag (19-7)
De inschrijving voor de opleiding MBO Beveiliger niveau 2 bi GUARD Academy in Amsterdam is nu definitief. De opleiding start op woensdag 22 augustus. De opleiding bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte en duurt 6 maanden.
Vrijdag (20-7)
Gelukkig weer eens mooi weer na enkele dagen van herftsweer.
Op Marken met m'n moeder boodschappen gedaan.
Niet naar de sportschool geweest.
Zondag (22-7)
Gisteravond samen met Corrie spontaan naar Zandvoort gereden en bij een strandtent lekker gegeten (foto).
Zomer !! Eindelijk.
De weersvoorspelling voor de komende week is prachtig. Temperaturen tot 26 en 28 graden. Genieten dus maar.
Corrie is vanmorgen voor 6 dagen opgeroepen. Matthijs is met Omar naar het Twiske en Anne is naar Marken en ik ..... ik zit in de tuin m'n blog bij te werken, pff.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten