maandag 6 augustus 2012

30 juli - 5 augustus 2012

Maandagochtend (30-7) eerst nog uitgebreid Olympische Spelen gekeken op TV en 's middags in Amsterdam de training bezocht van de Ajax-vrouwen.
Dinsdag naar de markt geweest om een binnenband te kopen voor de fiets van Matthijs. Ook een tas met strips verkocht die bij mijn moeder vandaan kwamen. 's Middags weer hard gelopen langs de ringvaart. In het begin ging het moeizaam omdat ik nog stramme benen had van afgelopen weekend. Uiteindelijk ging het wel beter.
Anne is donderdag weer vertrokken voor een oefenstage in Spanje. Ze is met haar eigen auto afgereisd naar Duitsland en daar vandaan vliegen ze naar Porto om dan met de bus naar de plaats van bestemming te rijden.
Op de Olympische Spelen is er goud voor Kromo op de 100 m vrije slag en zijn er bronzen medailles bij het roeien en judo. De hockey-dames winnen ook hun 3e wedstrijd.
Vrijdagochtend (3-8) twee berichtjes van Anne. Om half 1 waren ze veilig geland en moesten nog 2,5 uur met de bus naar het hotel. Om kwart voor 4 waren ze daar gearriveerd. Ze gingen nog wat eten en dan slapen.
Matthijs is met Omar naar Assen om een kijkje te nemen in de kazerne.
's Avonds heb ik Corrie met de auto bij Ina in Almere gebracht. Zij gaat samen met Ina en Hennie morgen naar Else en Nico in Kollum.
Zaterdag (4-8) naar de grote (buiten)vlooienmarkt geweest bij de IJ-hallen op het voormalige NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Ook deze keer waren er ontzettend veel kramen met kleding, maar gelukkig kon ik nog wel een boek op de kop tikken.
Terug in Purmerend ben ik op de fiets naar de Hema gereden om de nabestelling van de foto's op te halen. Ondertussen was het vreselijk gaan regenen en dus ben ik nog wat blijven rondhangen in het winkelcentrum. 's Middags, toen het inmiddels weer droog en zonnig was, nog een rondje langs de ringvaart (hard)gelopen.
Anne had een berichtje gestuurd met de mededeling dat het een druk dagje (vrijdag) was geweest en ze de wedstrijd tegen Frankrijk hadden verloren. Ze moeten het vandaag opnemen tegen gastland Spanje.
Op de Olympische Spelen was er goud en brons voor de zwemsters op de 50 m vrije slag.
Zondag (5-8) een berichtje van Anne dat de basketbalsters ook de wedstrijd tegen Spanje hebben verloren. Ajax verliest - balen hoor! - van PSV in de strijd om de Johan Cruijff schaal.

Sinds vandaag heeft Beatlesfanclub NL haar eigen Facebook pagina.
Kijk op https://www.facebook.com/BeatlesfanclubNl  en "LIKE" deze pagina om op de hoogte te blijven van het al het nieuws over de FAB FOUR als groep en solo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten