donderdag 21 juli 2011

Donderdag 21 juli 2011

De afgelopen dagen, samen met Corrie, op de overloop laminaat gelegd. De vloerbedekking zat er al vanaf het begin (1987) in. Het ziet er mooi uit, al zeg ik het zelf. Corrie is nu weer voor een paar dagen aan 't werk.
Vandaag is Anne vertrokken voor een trainingsstage met de basketbalsters naar Turkije en morgen breng ik Matthijs naar Zandvoort voor een weekje vakantie.
Gisteren en vandaag de email doorgenomen en dat heeft een 3-tal sollicitaties opgeleverd.
1. Administratief Medewerker bij BAM Techniek in de regio Amsterdam. Intussen al een bevestiging én een afwijzing ontvangen. Er waren vele reacties binnengekomen en andere kandidaten sloten beter aan bij de selectiecriteria. Daarom is besloten om met mij de procedure verder niet voor te zetten.
2. Medewerker Financiële Administratie bij het Rijksmuseum in Amsterdam. Dit is een functie op schaal 6 en is voor 36 uur per week.
3. Projectadministrateur bij Multicraft voor 40 uur in de week.
Er kwam nóg een aantrekkelijke vacature langs, namelijk die van projectadministrateur bij Dura Vermeer. Maar standplaats zou dan Leidschendam worden en dat is voor mij 2 uur en 3 kwartier met het openbaar vervoer vanuit Purmerend. Dat is een beetje veel van het goede. Daarom maar niet gesolliciteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten