vrijdag 20 april 2012

15 april - 20 april 2012

Zondag (15-4)
Vanmorgen naar de rommelmarkt geweest in de Beukenkamp.
's Middags naar de wedstrijd fc Purmerend tegen de dames van SVA uit Assendelft. Het was droog maar wel koud om foto's te maken. Het is toch weer redelijk gelukt, al zeg ik het zelf  (kijk maar op http://www.mijnalbum.nl/Album=QQPKZZQP ).
De dames van Purmerend hadden geen kind aan SVA. De uitslag liep zelfs in de dubbele cijfers, het werd maar liefst 12 - 0.
Anne is nog in de Oekraïne en heeft gisteren tegen het gastland met 3 - 2 gewonnen en vandaag, de laatste wedstrijd tegen jong-Hongarije, werd met 3 - 0 gewonnen. Dit betekende dat jong-Oranje, achter België, als 2e is geëindigd in het toernooi. Morgenavond komen ze weer terug op Schiphol.
Maandag (16-4)
Vandaag liep om één uur de reactie-tijd  af voor de seniorenwoning voor mijn moeder. Ze staat nog steeds op de eerste plek, dus ze krijgt binnenkort een aanbieding voor deze woning.
Met Corrie 's middags nog even op Marken geweest om een deel van de vliering op te ruimen bij mijn moeder.
's Avonds met Corrie naar Schiphol geweest om Anne op te halen.
Dinsdag (17-4)
Eerst naar de milieustraat geweest om spulletjes weg te brengen en daarna in 't stadje boodschappen gedaan.
's Middags voor WonenPlus bij een abonnee geweest om haar administratie op orde te brengen. Na 2 uur uitzoekwerk besluiten we samen om dit morgenmiddag af te maken.
Woensdag (18-4)
Een afspraak gemaakt voor het maken van een offerte voor kunststof kozijnen voor beneden.
Voor WonenPlus dus vanmiddag voor de 2e keer langs geweest bij een abonnee voor haar administratie. Dit keer kregen we de klus wel klaar, maar ook nu hadden we ruim 2 uur nodig.
's Avonds een wedstrijdje schoolvoetbal gezien van Ruben. Daarna op de fiets in de regen terug naar huis.
Donderdag (19-4)
Omdat ik nog geen reactie had gekregen op de digitale intake van vorige week, heb ik Evean maar eens gebeld. De bedoeling is dat er binnen een aantal dagen via de post de uitslag te verwachten is. Op 9 of 10 mei is een assessment de volgende stap in de sollicitatieprocedure.
's Middags weer naar Marken geweest. Dit keer om de kleren van mijn vader op te ruimen. Ook boeken en andere spullen hebben we uitgezocht. De kleren gaan naar de Oost-Europa stichting en de spullen gaan naar Noppes (2e handswinkel) of naar de milieustraat.
Vrijdag (20-4)
Corrie is gelukkig weer eens opgeroepen voor een kraamgezin.
's Middags ben ik alleen naar de sportschool geweest en 's avonds met Corrie de weekboodschappen gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten