vrijdag 27 april 2012

23 - 26 april 2012

Maandag (23-4)
Vandaag is het 2 jaar geleden dat neef Jan plotseling overleed.
Matthijs heeft afgelopen weekend 2e hands een groot bureau gekocht. Het oude bureau heb ik vandaag bij de milieustraat gebracht. Per ongeluk sneed ik mezelf daar lelijk in m'n vinger en dat bloede flink. Een pleister hielp niet, daarom ben ik maar even naar de huisarts gegaan. Daar werd ik vakkundig verbonden en kreeg voor de zekerheid ook nog een tetanusprik.
Dinsdag (24-4)
Anne is jarig vandaag, ze is 23 jaar.
Vanmorgen al vroeg naar Marken om mijn moeder op te halen. Eerst gaan we langs het gemeentehuis van Waterland en daarna direct door naar het ziekenhuis in Purmerend voor controle.
Aan het begin van de middag bezoek gehad van een verkoper van Knipping voor het maken van een offerte voor kunststofkozijnen.
Vanmiddag 2x gebeld door Manpower uitzendbureau uit Alkmaar over mijn sollicitatie naar projectadministrateur in Heerhugowaard. Ben toch benieuwd wat dit gaat worden.
's Avonds gezellig met z'n negenen om tafel, lekker hamburgers gegeten - natuurlijk vanwege de verjaardag van Anne.
Die avond slaagt Barcelona er niet in om de finale te halen van de CL.
Donderdag (26-4)
Met Corrie naar het ziekenhuis geweest om een thorax foto te maken. Ze loopt al veel te lang met haar verkoudheid. Van de huisarts heeft ze opnieuw een antibiotica kuur gekregen. Ook zal ze nog bloed moeten prikken.
Vrijdag (27-4)
Corrie is vanmorgen wezen bloedprikken.
's Middags weer lekker naar de sportschool geweest.

Voorsprong door leeftijd | Delen op LinkedIn

Voorsprong door leeftijd | Delen op LinkedIn

Voorsprong door leeftijd


...... Werken jonge goden die enkele jaren geleden zijn afgestudeerd aan een hele hippe fruitige Hogeschool met 5 jaar werkervaring,  nog wel zo hard aan hun carrière? Komt huisje, boompje, beestje hier ook niet om de hoek kijken? Waarom zijn zoveel veertigers gestopt met studeren, carrière maken en nieuwe uitdagingen zoeken? Is de jongere kandidaat niet juist een grotere risicofactor dan de veertiger, wiens kinderen al ruim uit de luiers zijn waardoor een nieuwe studie weer interessant wordt? Heeft de veertigplusser niet meer levenservaring, rust en loyaliteit te bieden?
Door Wim van den Nobelen op 26-04-2012 07:30.

vrijdag 20 april 2012

15 april - 20 april 2012

Zondag (15-4)
Vanmorgen naar de rommelmarkt geweest in de Beukenkamp.
's Middags naar de wedstrijd fc Purmerend tegen de dames van SVA uit Assendelft. Het was droog maar wel koud om foto's te maken. Het is toch weer redelijk gelukt, al zeg ik het zelf  (kijk maar op http://www.mijnalbum.nl/Album=QQPKZZQP ).
De dames van Purmerend hadden geen kind aan SVA. De uitslag liep zelfs in de dubbele cijfers, het werd maar liefst 12 - 0.
Anne is nog in de Oekraïne en heeft gisteren tegen het gastland met 3 - 2 gewonnen en vandaag, de laatste wedstrijd tegen jong-Hongarije, werd met 3 - 0 gewonnen. Dit betekende dat jong-Oranje, achter België, als 2e is geëindigd in het toernooi. Morgenavond komen ze weer terug op Schiphol.
Maandag (16-4)
Vandaag liep om één uur de reactie-tijd  af voor de seniorenwoning voor mijn moeder. Ze staat nog steeds op de eerste plek, dus ze krijgt binnenkort een aanbieding voor deze woning.
Met Corrie 's middags nog even op Marken geweest om een deel van de vliering op te ruimen bij mijn moeder.
's Avonds met Corrie naar Schiphol geweest om Anne op te halen.
Dinsdag (17-4)
Eerst naar de milieustraat geweest om spulletjes weg te brengen en daarna in 't stadje boodschappen gedaan.
's Middags voor WonenPlus bij een abonnee geweest om haar administratie op orde te brengen. Na 2 uur uitzoekwerk besluiten we samen om dit morgenmiddag af te maken.
Woensdag (18-4)
Een afspraak gemaakt voor het maken van een offerte voor kunststof kozijnen voor beneden.
Voor WonenPlus dus vanmiddag voor de 2e keer langs geweest bij een abonnee voor haar administratie. Dit keer kregen we de klus wel klaar, maar ook nu hadden we ruim 2 uur nodig.
's Avonds een wedstrijdje schoolvoetbal gezien van Ruben. Daarna op de fiets in de regen terug naar huis.
Donderdag (19-4)
Omdat ik nog geen reactie had gekregen op de digitale intake van vorige week, heb ik Evean maar eens gebeld. De bedoeling is dat er binnen een aantal dagen via de post de uitslag te verwachten is. Op 9 of 10 mei is een assessment de volgende stap in de sollicitatieprocedure.
's Middags weer naar Marken geweest. Dit keer om de kleren van mijn vader op te ruimen. Ook boeken en andere spullen hebben we uitgezocht. De kleren gaan naar de Oost-Europa stichting en de spullen gaan naar Noppes (2e handswinkel) of naar de milieustraat.
Vrijdag (20-4)
Corrie is gelukkig weer eens opgeroepen voor een kraamgezin.
's Middags ben ik alleen naar de sportschool geweest en 's avonds met Corrie de weekboodschappen gedaan.

vrijdag 13 april 2012

7 april - 13 april

Zaterdag (7-4)
Vandaag naar de grote vlooienmarkt geweest in de IJ-hallen in Amsterdam-Noord. Eerst met de bus naar Amsterdam-CS en dan met de pont naar het voormalig NDSM-terrein. Het was een grote drukte, zowel binnen als buiten. Ik heb weer twee boeken op de kop getikt.
's Middags naar het tuincentrum geweest voor koemestkorrels voor het grasveld.
Zondag (8-4)
Eerste Paasdag. Samen met Corrie naar Hennie (ze was 4 april jarig) in Waalwijk omdat ze haar verjaardag viert.
Maandag (9-4)
Vandaag op de koffie in Marken.
Dinsdag (10-4)
Anne is vandaag al vroeg van Italië via Wenen onderweg naar de Oekraïne voor het EK kwalicicatie toernooi volleybal. Via What'sApp om zes uur een berichtje van Anne ontvangen dat ze goed zijn aangekomen in het hotel. Het toernooi kan beginnen.
Vandaag twee bezoekjes voor WonenPlus afgelegd. Voor de één moest er een fietslamp vastgezet worden en de ander wilde leren skypen op de computer.
Woensdag (11-4)
Er is winst voor jong Oranje (3-1 tegen Israel) in Oekraïne in hun eerste kwalificatiewedstrijd.
Matthijs komt thuis met een mooie cijferlijst van school.
Bij de huisarts was mijn bloeddruk gewoon goed. Over 2 weken zal er nog een keer gemeten worden.
's Avonds wint Ajax eenvoudig de uit-wedstrijd tegen Heerenveen, 0 - 5. Ajax neemt afstand van de concurrentie omdat PSV verliest en AZ en Twente gelijk spelen.
Donderdag (12-4)
Vandaa samen met Corrie en mijn moeder seniorenwoningen op Marken bekeken. Mijn moeder heeft sinds kort wel door dat ze niet langer in haar huis kan blijven wonen omdat ze steeds meer moeite heeft met traplopen.
Het lijkt erop dat het nog gaat lukken ook. We hebben gelijk een begin gemaakt om de vliering op te ruimen. Maar er is nog genoeg te doen.
's Avonds de start van de sollicitatieprocedure voor de opleiding van verzorgende. Met de computer werd een digitale intake afgenomen. Binnen een paar dagen zal de uitslag bekend zijn en zal ook duidelijk worden of je verder gaat in de procedure. Voor mijn gevoel ging het wel goed en ben erg benieuwd naar de uitslag.
Anne stuurt een berichtje dat de volleybal jongens hun 2e wedstrijd, tegen Belgïe, kansloos met 3 - 0 hebben verloren.
Vrijdag (13-4)
Voor WonenPlus bij een abonnee computerhulp verricht en 's middags naar de sportschool geweest.
De volleybal jongens winnen hun 3e wedstrijd met 3 - 1 van Kroatïe. Volgens Anne was het heel spannend want Oranje kon na een grote achterstand in de wedstrijd, toch nog winnen. De komende dagen nog tegen Oekraïne en de laatste wedstrijd tegen Hongarije.

vrijdag 6 april 2012

1 april - 6 april 2012

Zondag (1-4)
Vandaag 'n tijdje bezig geweest op de computer met het minischoolvoetbal en het PUEFA toernooi.
Hennie, die sinds gisteren al bij ons is, gaat op de fiets naar de Purmaryn. Ze gaat een concert bijwonen van Ierse tenoren.
Corrie is aan het werk.
Anne heeft een team uitje met karten en eten.
Matthijs en Eline zijn uit geweest in Amsterdam en luieren de hele dag een beetje.
Dinsdag (3-4)
Vandaag op Marken bij mijn moeder 2 struiken uit de tuin verwijderd. Het tuinafval heb ik meegenomen om direct bij de Milieustraat af te leveren.
Woensdag (4-4)
Een afwijzing ontvangen van een sollicitatie naar administrateur in Purmerend.
Via de post een uitnodiging ontvangen voor een digitale intake voor de opleiding van Verzorgende. Dit is de eerste stap in de sollicitatieprocedure naar een leer/werk baan bij Evean. Volgende week zal de intake plaatsinden in het ROC in Zaandam.
Donderdag (5-4)
In de middag naar de bloeddonatie geweest. Helaas mocht ik deze keer niet doneren omdat mijn bloedruk niet in orde was. Volgende week moet ik hiervoor langs de huisarts voor controle.
Eén artikel van de BFNL gehad. Nu volgt 2 weken "vakantie" omdat de webmaster voor een knie operatie in het ziekenhuis wordt opgenomen.
Voor WonenPlus bij een abonnee geweest om haar TV te programmeren. Helaas lukte het me niet om haar te helpen. Wél kreeg ik de hele familiegeschiedenis te horen.
's Avonds nog bij de fc Purmerend geweest om te helpen bij de voorbereidingen voor het minischoolvoetbaltoernooi van morgen.
Vrijdag (6-4)
Vandaag de hele dag bij het minischoolvoetbaltoernooi geweest. In de ochtend waren het de jongens van de groepen 3,4,5 en 6 en 's middags waren de meisjes aan de beurt.
Gelukkig is het de hele dag droog geweest en zelfs deed het zonnetje z'n best.
Anne is vandaag voor 10 dagen weg met jong Oranje volleybal naar Italïë voor een voorbereidingstoernooi en het EK kwalificatietoernooi in de Oekraïne. De komende dagen meer hierover.

woensdag 4 april 2012

Zonen van The Beatles terug als Beatles? - RTL Boulevard

James McCartney, zoon van de wereldberoemde Beatle Paul McCartney, heeft in een interview aangegeven dat hij bést met de zonen van de andere Beatles een band zou willen vormen...
Zonen van The Beatles terug als Beatles? - RTL Boulevard