zaterdag 18 februari 2012

11 - 17 februari 2012

Zaterdag (11-2)
Wat ik nog vergeten was te vertellen is dat Matthijs afgelopen donderdag geslaagd is voor de "bijzondere verrichtingen" voor het autorijden. Dat scheelt natuurlijk weer als hij op 24 februari - z'n verjaardag - zijn rij-examen heeft.
Géén elfstedentocht dus! Deze week had het Elfstedencomité al besloten dat er voorlopig géén tocht komt. Vandaag is wel een prachtige dag om nog een laatste schaatstochtje te maken. Ik ben niet op de schaats geweest de afgelopen dagen.
Bij de Aldi boodschappen gedaan en ook hooi en voer voor de konijnen bij Faunaland gehaald.
Zondag (12-2)
Het KNMI gaf code oranje omdat in de provincies Noord en Zuidholland de snelwegen spekglad waren geworden. Joke en Rene hadden we toch maar even gebeld in verband met deze weerswaarschuwing. Ze wilden toch graag langs komen in Purmerend. De avond was heel gezellig, zoals gewoonlijk, maar het was wel spannend toen ze weer naar huis gingen. Gelukkig zijn ze veilig en zonder brokken thuis gekomen. Onderweg hadden wel een aantal ongelukken gezien.
Maandag (13-2)
De dooi is nu toch flink ingevallen.
Vandaag met mijn moeder weer voor controle naar het ziekenhuis geweest. Alles was goed en ze mag weer een halfjaar wegblijven.
Anne heeft wel pech met haar autootje. Ze had voor vandaag al een afspraak bij de garage om de auto na te laten kijken (herrie onder de motorkap) en om alvast de APK te doen. Onderweg stopte de auto er helemaal mee. Toen met de sleepauto naar de garage gebracht. Nu is het afwachten wat er nu precies aan de hand is, én .... wat belangrijker is, "wat gaat het kosten?".
Dinsdag (14-2)
Valentijnsdag vandaag!
Vanochtend tweemaal gebeld door WonenPlus. 's Middags direct al een klus uitgevoerd.
Matthijs is na een wekenlange stageperiode  vandaag weer naar school. 's Avonds ging Matthijs met Eline naar de Griek.
Woensdag (15-2)
Voor WonenPlus de 2e klus aangepakt. Dit viel wel een beetje tegen vandaag omdat het de bedoeling was om een grote 4-deurs linnenkast uit elkaar te halen. Maar de kast was nog niet leeg en dat kostte alleen al 2,5 uur. Gelukkig was Corrie meegegaan om te helpen. En nu moet de kast nog uit elkaar. Daar moet eerst een nieuwe afspraak over gemaakt worden.
Anne belde dat de auto klaar is. De waterpomp was  stuk en er was nog iets geconstateerd bij de APK keuring dat gerepareerd moest worden. Een tegenvaller natuurlijk voor haar.
Donderdag (16-2)
Vandaag maar één artikel om te vertalen voor de Beatlesfanclub.
's Avonds verliest Ajax met 0 -2 van Man.United. Erg verrassend was dit natuurlijk niet, maar een afstraffing was het niet want Ajax voetbalde aardig mee.
Vrijdag (17-2)
Omdat Amber nog niet helemaal opgeknapt was, was ze vanmorgen niet naar school. 's Middags wilde ze natuurlijk wel graag naar het carnaval op school. Gelukkig was ze koortsvrij en kon ze feesten.
's Middags vervelend nieuws over Friso, de zoon van de koningin. Hij was bedolven door een sneeuwlawine in Oostenrijk en belandde in het ziekenhuis. Zijn toestand was stabiel maar verkeerd nog steeds in levensgevaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten