vrijdag 24 februari 2012

18 - 24 februari

Zondag (19-2)
Een goed weekend voor Ajax. AZ en PSV verliezen hun wedstrijd en Feyenoord speelt gelijk Ajax en Twente winnen. Corrie wint vanmiddag met Rummikub. Mijn wraak zal zoet zijn!
Maandag (20-2)
Vanmiddag zou ik een afspraak hebben met UWV om een terugkoppeling te geven op het intake gesprek met M&M Beveiliging. De afspraak ging helaas niet door vanwege een begrafenis van de UWV-medewerker.
Matthijs heeft vanavond zijn eerste extra rijles ter voorbereiding op zijn rij-examen van vrijdag.
Dinsdag (21-2)
Vandaag heb ik me aangemeld voor de advies en selectie bijeenkomst bij Guard-beveiliging op zaterdag 3 maart in Amsterdam. Ook heb ik me aangemeld voor de voorlichtingsbijeenkomst "Werken in de Zorg" op 5 maart 's middags in Zaandam.
Een email van Evelien - van de Beatlesfanclub - ontvangen waarin ze schrijft dat er deze week geen artikelen komen omdat Bertus ziek is.
Amber is toch weer ziek. Heel sneu natuurlijk want de buurtjes willen aan het eind van deze week toch op wintersportvakantie.
Woensdag (22-2)
Voor WonenPlus een klus gedaan. In de badkamer een lamp opgehangen en de wasmachine aangesloten.
Bij de milieustraat langs geweest om chemisch afval in te leveren.
Een afwijzing van Tempo Team ontvangen.
Donderdag (23-2)
Amber heeft nog steeds koorts. Nico is met haar naar het ziekenhuis geweest. Hier werd een oorontsteking geconstateerd en daar kreeg ze "een kuurtje" voor mee. Nu zal ze wel snel opknappen.
Vandaag inderdaad geen artikelen ontvangen van de Beatlesfanclub.
's Middags samen met Corrie naar de sportschool geweest.
Ajax wint 's avonds verrassend met 1-2 van Manchester United, maar deze uitslag is niet genoeg om door te gaan in het toernooi.
Vrijdag (24-2)
Yes, dubbel feest vandaag! Matthijs is jarig, hij is 19 jaar geworden én hij moest voor zijn auto rij-examen. Precies één jaar geleden - dus óók op z'n verjaardag - was hij begonnen met de rij lessen. En dan nu zijn examen .... én, in één keer geslaagd. Gefeliciteerd man!
Na thuiskomst ben ik gelijk met hem naar het gemeentehuis gegaan om het rijbewijs aan te vragen. Volgende week vrijdag kan hij z'n rijbewijs ophalen.
's Middags ging Matthijs weer "gewoon" naar school.
Via de email opnieuw een afwijzing ontvangen. Dit keer was het van Randstad.
De buurtjes zijn gelukkig vanmorgen met de auto op wintersportvakantie gegaan.
WonenPlus heeft gebeld voor een klus in de Anne Frank flat, lekker dichtbij. Ik moet met de abonnee nog een afspraak maken.

zaterdag 18 februari 2012

11 - 17 februari 2012

Zaterdag (11-2)
Wat ik nog vergeten was te vertellen is dat Matthijs afgelopen donderdag geslaagd is voor de "bijzondere verrichtingen" voor het autorijden. Dat scheelt natuurlijk weer als hij op 24 februari - z'n verjaardag - zijn rij-examen heeft.
Géén elfstedentocht dus! Deze week had het Elfstedencomité al besloten dat er voorlopig géén tocht komt. Vandaag is wel een prachtige dag om nog een laatste schaatstochtje te maken. Ik ben niet op de schaats geweest de afgelopen dagen.
Bij de Aldi boodschappen gedaan en ook hooi en voer voor de konijnen bij Faunaland gehaald.
Zondag (12-2)
Het KNMI gaf code oranje omdat in de provincies Noord en Zuidholland de snelwegen spekglad waren geworden. Joke en Rene hadden we toch maar even gebeld in verband met deze weerswaarschuwing. Ze wilden toch graag langs komen in Purmerend. De avond was heel gezellig, zoals gewoonlijk, maar het was wel spannend toen ze weer naar huis gingen. Gelukkig zijn ze veilig en zonder brokken thuis gekomen. Onderweg hadden wel een aantal ongelukken gezien.
Maandag (13-2)
De dooi is nu toch flink ingevallen.
Vandaag met mijn moeder weer voor controle naar het ziekenhuis geweest. Alles was goed en ze mag weer een halfjaar wegblijven.
Anne heeft wel pech met haar autootje. Ze had voor vandaag al een afspraak bij de garage om de auto na te laten kijken (herrie onder de motorkap) en om alvast de APK te doen. Onderweg stopte de auto er helemaal mee. Toen met de sleepauto naar de garage gebracht. Nu is het afwachten wat er nu precies aan de hand is, én .... wat belangrijker is, "wat gaat het kosten?".
Dinsdag (14-2)
Valentijnsdag vandaag!
Vanochtend tweemaal gebeld door WonenPlus. 's Middags direct al een klus uitgevoerd.
Matthijs is na een wekenlange stageperiode  vandaag weer naar school. 's Avonds ging Matthijs met Eline naar de Griek.
Woensdag (15-2)
Voor WonenPlus de 2e klus aangepakt. Dit viel wel een beetje tegen vandaag omdat het de bedoeling was om een grote 4-deurs linnenkast uit elkaar te halen. Maar de kast was nog niet leeg en dat kostte alleen al 2,5 uur. Gelukkig was Corrie meegegaan om te helpen. En nu moet de kast nog uit elkaar. Daar moet eerst een nieuwe afspraak over gemaakt worden.
Anne belde dat de auto klaar is. De waterpomp was  stuk en er was nog iets geconstateerd bij de APK keuring dat gerepareerd moest worden. Een tegenvaller natuurlijk voor haar.
Donderdag (16-2)
Vandaag maar één artikel om te vertalen voor de Beatlesfanclub.
's Avonds verliest Ajax met 0 -2 van Man.United. Erg verrassend was dit natuurlijk niet, maar een afstraffing was het niet want Ajax voetbalde aardig mee.
Vrijdag (17-2)
Omdat Amber nog niet helemaal opgeknapt was, was ze vanmorgen niet naar school. 's Middags wilde ze natuurlijk wel graag naar het carnaval op school. Gelukkig was ze koortsvrij en kon ze feesten.
's Middags vervelend nieuws over Friso, de zoon van de koningin. Hij was bedolven door een sneeuwlawine in Oostenrijk en belandde in het ziekenhuis. Zijn toestand was stabiel maar verkeerd nog steeds in levensgevaar.

donderdag 16 februari 2012

McCartney stopt met blowen – Shownieuws.tv

McCartney stopt met blowen – Shownieuws.tv
Paul McCartney grijpt zijn 70e verjaardag in juni aan om te stoppen met blowen. De ex-Beatle zegt in Rolling Stone dat hij heel veel cannabis heeft gebruikt, maar er nu genoeg van heeft.

zondag 12 februari 2012

Muzikaal eerbetoon aan Paul McCartney als 'Mens van het jaar' - Kanaal Showbizz - HLN

Muzikaal eerbetoon aan Paul McCartney als 'Mens van het jaar' - Kanaal Showbizz - HLN
Ex-Beatle Paul McCartney is gisterenavond in Los Angeles gelauwerd als "Mens van het Jaar" in de muziekwereld. 'Macca' verdiende prijs door zijn levenswerk, en zijn humanitaire inzet in het bijzonder.

zaterdag 11 februari 2012

4 - 10 februari 2012

Zaterdag (4-2)
Vanmorgen voor WonenPlus een klus gedaan. Hier was ik 2 uur mee bezig. Gelukkig sneeuwde het niet meer en waren de hoofdwegen goed schoon. Misschien had ik anders gebeld om de afspraak te verzetten.

Zondag (5-2)
's Middags naar Marken geweest en thee gedronken bij m'n moeder. Daarna nog bij oom en tante langs geweest. Neef Jan zou vandaag 57 jaar geworden zijn.

Maandag (6-2)
Voor WonenPlus vanmorgen in de Purmer-Noord geweest om een paadje sneeuwvrij te maken.
's Middags gebeld door een medewerker van M&M Beveiliging om een afspraak te maken voor een intakegesprek. We hebben afgesproken dat dit vrijdag 10 februari om 10.00 uur zal plaatsvinden in Almere.

Dinsdag (7-2)
Vanmorgen een gesprek gehad met een financieel adviseur van de Hypotheker.

Woensdag (8-2)
Om één uur Bertus, van de Beatles fanclub, bij station Diemen opgepikt en samen naar Hillegom gereden. Het was een prettig gesprek met een delegatie van Hillegom-promotie. In 2014 hebben zij voor het bloemencorso het thema "the Beatles" gekozen en wilden met ons hierover brainstormen. Het is dan 50 jaar geleden dat the Beatles hebben opgetreden in het theater Treslong in Hillegom.

Donderdag (9-2)
Hoewel Bertus had gezegd dat ik deze week geen vertaling hoefde te doen, kreeg ik toch van hem een kort artikeltje toegestuurd. Geen probleem natuurlijk!

Vrijdag (10-2)
Vandaag is Klaas 57 jaar geworden.
Vanochtend met de auto naar Almere geweest voor het intake gesprek bij M&M Beveiliging. Het was wel even zoeken maar de locatie en dus was ik helaas een paar minuten te laat voor de afspraak. Gelukkig was dit geen probleem. Het gesprek stelde eigenlijk weinig voor want ik kreeg een opleidingsgids overhandigd en stond na 20 minuten weer buiten. Ik wil nu eerst de informatiebijeenkomst van Evean (de zorg) afwachten om daarna een keuze te maken. Ook wil ik nog met het UWV overleggen over een aantal zaken.
's Middags naar het afscheidsetentje geweest van Ria en Job in Utrecht. Het etentje met de collega's van Postkantoren aan de Oude Gracht in Utrecht was heel gezellig. Om kwart voor elf was ik weer thuis.

Paul McCartney komt in maart naar Ahoy - Rotterdam - AD

Paul McCartney komt in maart naar Ahoy - Rotterdam - AD
Ex-Beatle Paul McCartney treedt 24 maart met zijn begeleidingsband op in Ahoy in Rotterdam. Dat heeft organisator Mojo Concerts vandaag bekendgemaakt.

vrijdag 10 februari 2012

PAUL MCCARTNEY NAAR AHOY

PAUL MCCARTNEY NAAR AHOY

Als onderdeel van deze tournee treedt hij op zaterdag 24 maart op in Ahoy Rotterdam. De kaartverkoop voor dit concert start woensdag 15 februari om 10.00 uur.

vrijdag 3 februari 2012

29 januari - 3 februari 2012

Zondag (29-1)
Vandaag een hele lijst met verenigingen opgesteld voor het dames/meisjes PUEFA-voetbaltoernooi van de fc Purmerend. Dit toernooi is traditioneel op Hemelvaartsdag en dat is dit jaar op donderdag 17 mei.

Maandag (30-1)
Koud en lichte sneeuw. Vandaag met de auto voor WonenPlus naar een client geweest om een klus te doen.

Dinsdag (31-1)
De koningin is jarig, ze wordt 74 jaar. De hele dag zijn er geruchten en speculaties dat ze zal aftreden en dat Willem Alexander "koning" wordt. Matthijs stuurt via een WhatsApp-berichtje dat de pers uitgenodigd is een toespraak van de koningin bij te wonen. Maar .... er kwam geen toespraak en dus ook geen troonsafstand.
Dit was de eerste vrije dag weer voor Corrie.

Woensdag (1-2)
Vanmiddag voor WonenPlus een electra-klus gedaan.

Donderdag (2-2)
Vanmorgen voor WonenPlus met een client boodschappen gedaan in het winkelcentrum Meerland.
Voor de Beatlesfanclub dit keer 4 korte stukjes vertaald.
Vandaag de mededeling van de KNVB dat het amateurvoetbal voor het komend weekend door de winterse toestanden (sneeuw en ijs) is afgelast.
Via de e-mail een afwijzing ontvangen van ProRail. Volgens hen sluit mijn CV onvoldoende aan bij de functie.

Vrijdag (3-2)
Het sneeuwt..... en niet zo'n klein beetje ook! Eerst maar eens het paadje voor en achter schoongeveegd en daarna met Corrie de weekboodschappen gedaan.
De konijnen vinden de sneeuw helemaal geweldig. Ze maken de gekste sprongen en graven als gekken. Matthijs had nog eens extra sneeuw in de ren gegooid
Dit keer de sportschool maar eens overgeslagen.

Paul McCartney: Ik liep al met dit idee rond toen The Beatles net doorbraken

Met zijn nieuwe plaat grijpt Paul McCartney terug naar de classics die zijn vader thuis op de piano speelde. In Londen legt de ex-Beatle uit waarom Fred Astaire zo goed kon zingen.


Lees meer ... http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3380/muziek/article/detail/3153382/2012/02/03/Paul-McCartney-Ik-liep-al-met-dit-idee-rond-toen-The-Beatles-net-doorbraken.dhtml

Paul McCartney krijgt eindelijk Walk of Fame-ster


Laatste update:  2 februari 2012 10:31info

AMSTERDAM - Paul McCartney krijgt volgende week donderdag eindelijk een ster op de Walk of Fame. De 69-jarige zanger is de laatste Beatle die een ster krijgt.