zaterdag 28 januari 2012

21 - 28 januari 2012

Zondag (22-1)
Naar de rommelmarkt geweest in de Beukenkamp. Deze keer een DVD en één boek gekocht voor 2 Eur.
Regen en harde wind, wat doe je dan verder op zo'n dag......... juist ja; Rummicub spelen. Ik was helemaal in vorm. Vijfmaal winst, hoe leuk is dat.

Maandag (23-1)
's Ochtends bij het UWV geweest om te praten over werken in een andere sector, bijvoorbeeld de beveiliging of de zorg. Wordt vervolgd.
Om twee uur een intakegesprek gehad bij WonenPlus Purmerend om vrijwilligerswerk te gaan doen. WonenPlus biedt praktische dienstverlening aan ouderen en kwetsbare groepen. Dit bestaat bijvoorbeeld uit administratieve hulp, huisbezoeken en klussen in en om het huis.

Dinsdag (24-1)
Naar de markt geweest op de fiets. Twee tubes fotolijm gekocht bij de Hema.
Gebeld door WonenPlus voor m'n eerste klus; lekkende kranen. Ik heb direct een afspraak gemaakt voor de volgende ochtend.

Woensdag (25-1)
's Morgens bij client geweest om de kranen te repareren. Het probleem was eigenlijk simpel binnen 10 minuten op te lossen. Daarna nog even met de heer des huizes een kop koffie gedronken.
's Middags is de kapster langs geweest. Weer een lekker kort koppie. Maar ja..... nu gaat het juist vriezen de komende dagen :-(

Donderdag (26-1)
Drie artikelen vertaald voor de Beatles Fanclub.
's Middags met m'n moeder voor controles (hartfalen en pace maker) naar het ziekenhuis geweest. Alles was gelukkig in orde en ze mag weer een half jaar wegblijven.

Vrijdag (27-1)
Vanmorgen de weekboodschappen gedaan.
Gebeld door WonenPlus om een klus te doen. Ik heb voor maandagmiddag een afspraak met de client gemaakt.
's Middags met Corrie naar de sportschool geweest.

Zaterdag (28-1)
Vandaag is mega-Amber jarig. Ze is 7 jaar geworden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten