vrijdag 20 januari 2012

14 - 20 januari 2012

Zaterdag (14-1)
Met Matthijs en Stefan naar Amsterdam-Noord geweest voor een nieuwe telefoon. In Purmerend hadden ze niet het model waar hij op zoek naar was. Gelukkig slaagde hij in Amsterdam wel. Z'n oude Nokia telefoon mag ik hebben. Vét cool natuurlijk! Matthijs heeft me nog even geholpen met het installeren ed.

Zondag (15-1)
Anne heeft haar wedstrijd tegen Always Forward uit Hoorn gewonnen. Na een 2-0 en 3-1 achterstand wisten de meiden nog met 3-5 te winnen. Klasse meiden.

's Middags met Corrie in Marken op de koffie geweest.

Dinsdag (17-1)
Een evaluatiegesprek gehad met m'n coach bij het UWV.

's Middags m'n fotocamera met lenzen weggebracht bij de fotozaak. Er zijn problemen met scherpstellen. Ze gaan eerst kijken wat nu precies het probleem is en of het nog gemaakt kan worden.

Matthijs had vandaag z'n eerste rijles van dit jaar. Volgende maand moet hij rij examen, dus hij zal nog ff z'n best moeten doen.

Met Bertus, van de Beatlefanclub, heb ik een afspraak gemaakt om 8 februari met hem mee te gaan naar een bespreking in Hillegom.

Woensdag (18-1)
Eline is vandaag jarig, ze is 18 jaar geworden.
Voor as. maandag een afspraak gemaakt voor een intake-gesprek met de vrijwilligersorganisatie WonenPlus uit Purmerend.

Donderdag (19-1)
Vandaag m'n fotocamera weer opgehaald. Helaas was de telelens niet meer te maken. Ja, misschien als de lens opgestuurd zou worden naar Nikon. Maar dan zou de reparatie toch 'n beetje uit de hand gaan lopen, vrees ik. Daarom heb ik daar een nieuwe lens voor gekocht. Gelukkig kon de standaardlens wel gemaakt worden en vielen de reparatiekosten nog eens reuze mee.

Vandaag een 2-tal artikelen vertaald voor de Beatlesfanclub. Ik had deze keer gelukkig minder moeite met de vertalingen.

Vrijdag (20-1)
Grote paniek in Purmerend vanochtend. We hadden wel veel sirenes gehoord, maar Matthijs maakte ons via WhatsApp erop attent wat er aan de hand was. Er was een groot gaslek ontstaan door graafwerkzaamheden. Straten werden afgezet en een aantal woningen moesten zelfs ontruimd worden. Na 2 uur kon het lek gelukkig weer gedicht worden en was het gevaar geweken.

's Middags samen met Corrie naar de sportschool geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten