zaterdag 28 januari 2012

21 - 28 januari 2012

Zondag (22-1)
Naar de rommelmarkt geweest in de Beukenkamp. Deze keer een DVD en één boek gekocht voor 2 Eur.
Regen en harde wind, wat doe je dan verder op zo'n dag......... juist ja; Rummicub spelen. Ik was helemaal in vorm. Vijfmaal winst, hoe leuk is dat.

Maandag (23-1)
's Ochtends bij het UWV geweest om te praten over werken in een andere sector, bijvoorbeeld de beveiliging of de zorg. Wordt vervolgd.
Om twee uur een intakegesprek gehad bij WonenPlus Purmerend om vrijwilligerswerk te gaan doen. WonenPlus biedt praktische dienstverlening aan ouderen en kwetsbare groepen. Dit bestaat bijvoorbeeld uit administratieve hulp, huisbezoeken en klussen in en om het huis.

Dinsdag (24-1)
Naar de markt geweest op de fiets. Twee tubes fotolijm gekocht bij de Hema.
Gebeld door WonenPlus voor m'n eerste klus; lekkende kranen. Ik heb direct een afspraak gemaakt voor de volgende ochtend.

Woensdag (25-1)
's Morgens bij client geweest om de kranen te repareren. Het probleem was eigenlijk simpel binnen 10 minuten op te lossen. Daarna nog even met de heer des huizes een kop koffie gedronken.
's Middags is de kapster langs geweest. Weer een lekker kort koppie. Maar ja..... nu gaat het juist vriezen de komende dagen :-(

Donderdag (26-1)
Drie artikelen vertaald voor de Beatles Fanclub.
's Middags met m'n moeder voor controles (hartfalen en pace maker) naar het ziekenhuis geweest. Alles was gelukkig in orde en ze mag weer een half jaar wegblijven.

Vrijdag (27-1)
Vanmorgen de weekboodschappen gedaan.
Gebeld door WonenPlus om een klus te doen. Ik heb voor maandagmiddag een afspraak met de client gemaakt.
's Middags met Corrie naar de sportschool geweest.

Zaterdag (28-1)
Vandaag is mega-Amber jarig. Ze is 7 jaar geworden.


vrijdag 20 januari 2012

14 - 20 januari 2012

Zaterdag (14-1)
Met Matthijs en Stefan naar Amsterdam-Noord geweest voor een nieuwe telefoon. In Purmerend hadden ze niet het model waar hij op zoek naar was. Gelukkig slaagde hij in Amsterdam wel. Z'n oude Nokia telefoon mag ik hebben. Vét cool natuurlijk! Matthijs heeft me nog even geholpen met het installeren ed.

Zondag (15-1)
Anne heeft haar wedstrijd tegen Always Forward uit Hoorn gewonnen. Na een 2-0 en 3-1 achterstand wisten de meiden nog met 3-5 te winnen. Klasse meiden.

's Middags met Corrie in Marken op de koffie geweest.

Dinsdag (17-1)
Een evaluatiegesprek gehad met m'n coach bij het UWV.

's Middags m'n fotocamera met lenzen weggebracht bij de fotozaak. Er zijn problemen met scherpstellen. Ze gaan eerst kijken wat nu precies het probleem is en of het nog gemaakt kan worden.

Matthijs had vandaag z'n eerste rijles van dit jaar. Volgende maand moet hij rij examen, dus hij zal nog ff z'n best moeten doen.

Met Bertus, van de Beatlefanclub, heb ik een afspraak gemaakt om 8 februari met hem mee te gaan naar een bespreking in Hillegom.

Woensdag (18-1)
Eline is vandaag jarig, ze is 18 jaar geworden.
Voor as. maandag een afspraak gemaakt voor een intake-gesprek met de vrijwilligersorganisatie WonenPlus uit Purmerend.

Donderdag (19-1)
Vandaag m'n fotocamera weer opgehaald. Helaas was de telelens niet meer te maken. Ja, misschien als de lens opgestuurd zou worden naar Nikon. Maar dan zou de reparatie toch 'n beetje uit de hand gaan lopen, vrees ik. Daarom heb ik daar een nieuwe lens voor gekocht. Gelukkig kon de standaardlens wel gemaakt worden en vielen de reparatiekosten nog eens reuze mee.

Vandaag een 2-tal artikelen vertaald voor de Beatlesfanclub. Ik had deze keer gelukkig minder moeite met de vertalingen.

Vrijdag (20-1)
Grote paniek in Purmerend vanochtend. We hadden wel veel sirenes gehoord, maar Matthijs maakte ons via WhatsApp erop attent wat er aan de hand was. Er was een groot gaslek ontstaan door graafwerkzaamheden. Straten werden afgezet en een aantal woningen moesten zelfs ontruimd worden. Na 2 uur kon het lek gelukkig weer gedicht worden en was het gevaar geweken.

's Middags samen met Corrie naar de sportschool geweest.

vrijdag 13 januari 2012

8 - 13 januari 2012

Zondag.
Vanmiddag bij de vriendschappelijke wedstrijd van Anne geweest bij de fc Purmerend tegen Overbos (uit Hoofddorp). Na een 2 - 0 voorsprong toch nog - een beetje onnodig als je het mij vraagt - geeïndigd in een 2 - 2 gelijkspel.
Ben gelijk gestrikt om de meisjes-damesafdeling van de fc te gaan helpen met het jaarlijkse PUEFA toernooi.
Dinsdag.
Vanmorgen op de fiets naar de markt geweest om boodschappen te doen.
Woensdag.
Vandaag voor de 60e keer bloed gedoneerd. Dit leverde een mooi presentje op, een pluche lepelaar.
Op sollicitatiegebied een open-sollicitatie gestuurd naar G4S. Heb er nog geen reactie op ontvangen.
Donderdag.
De eerste vertaling van 2012 voor de Beatlesfanclub was gisteravond via de mail binnengekomen. Dit keer was het een rete-moeilijke klus en daarom lukte het me ook niet om vóór 6 uur het resultaat terug te mailen. Over het uiteindelijke resultaat ben ik best tevreden.
Vrijdag.
Eerst 's morgens samen met Corrie de weekboodschappen gedaan en 's middags samen naar de sportschool geweest.
Aan het begin van de avond was het weer genieten met Paul McCartney op de televisie (bij MAX). Het was het optreden van de ex-Beatle bij de opening van het Citi Field Stadium in New York.


vrijdag 6 januari 2012

1 - 6 januari 2012

Dinsdag. 
Flinke storm, met zeer veel regen. Ik ben dus veel binnen en heb me op sollicitatie vlak 2x laten gelden.
De eerste was naar de functie van luchthavenbeveiliger op Schiphol en de tweede naar de functie van projectadministrateur met SAP-ervaring.
Van de sollicitatie luchthavenbeveiliger kreeg ik al na één dag een afwijzing. Als reden werd opgegeven dat mijn sollicitatie "onvoldoende aanknopingspunten" geeft om mij uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. Mijn indruk is dat het niet zo makkelijk is om "een andere richting" te kiezen, vooral als je al zolang - zoals ik - binnen hetzelfde werkveld werkzaam bent geweest. Ik zal me de komende tijd er maar eens in gaan verdiepen hoe je daarmee om moet gaan en vooral wát je er allemaal aan zou kunnen doen.


Vrijdag.
's Ochtends weer lekker een uurtje naar de sportschool geweest. In het vervolg gaat Corrie ook gezellig mee.

Van Randstad uitzendbureau een teleurstellend mailtje ontvangen dat de sollicitatie naar de functie van financieel administratief medewerker bij RAI Holding in Amsterdam niet door gaat. Als reden wordt door RAI opgegeven dat ik  voor deze functie 'te zwaar' ben, dus teveel ervaring heb. Ze kiezen dan voor een kandidaat die meer uitdaging vindt in dit werk.
Flauwekul als je het mij vraagt. Ik kies er toch zeker zélf voor om te solliciteren op een dergelijke functie. Bovendien gaat voor mij "werk boven inkomen". Ook hiermee zal ik de komende tijd aan de slag gaan.


Voor volgende week vrijdag een uitnodiging ontvangen voor een evaluatiegesprek met het UWV. Ben benieuwd wat dit nog zal opleveren.