zaterdag 17 september 2011

Zaterdag 17 september 2011

Vorige week zondag was het wel weer leuk om bij Anne te gaan kijken bij het voetbal. Een doelpuntrijke (4 - 4) wedstrijd is het geworden die Purmerend toch eigenlijk wel had moeten winnen. Misschien dat Anne morgen ook weer gaat spelen. Morgen eerst om half één de wedstrijd PSV-Ajax kijken op Eredivisie Live. Ben benieuwd wat het wordt. Morgen ook eerst langs sporthal de Beukenkamp waar een grote rommelmarkt zal zijn. Weer ff lekker snuffelen dus. ;-D

Deze week een 2-tal sollicitaties gedaan.
1. Financieel mederwerker/Office Assistent via Recruitment@denniswolf,nl. Van de sollicitatie heb ik een bevestiging ontvangen en zal binnen enkele dagen een reactie kunnen verwachten.
2. Projectadministrateur/ass.Controller via NationaleVacaturebank.nl
De afgelopen week kwamen maar weinig geschikte - voor mij dan - vacatures langs. Bij een aantal was de link naar de vacature al niet meer actief, dus was solliciteren sowieso niet meer mogelijk. Bij andere vacatures was het niveau en/of salaris een struikelblok of de standplaats (Breda, Schiedam, Rotterdam) was niet aantrekkelijk voor woon-werk.

Voor de konijntjes was afgelopen week wel belangstelling. Vooral de buurtjes waren via de school aan het werven. Daarnaast had ik een reactie via de advertentie op Marktplaats en één telefonische reactie. Mogelijk zijn er zelfs 4 of 5 serieuze kandidaten. Alleen is er tot vandaag nog niemand langs geweest om concreet een konijntje te kiezen. Het wordt opschieten want na volgende week zijn we toch écht van plan de konijntjes naar de dierenwinkel te brengen.

De afgelopen dagen heb ik de gang - eindelijk - afgemaakt voor wat betreft het schilderwerk. Het ziet er fris uit, al zeg ik t zelf. Nu nog een mooie spiegel, een plank over de verwarming en een nieuwe kapstok aanschaffen en dan is t helemaal klaar.

Deze week een telefoontje gehad van Bert, een oud-collega en OR-lid van Postkantoren bv. Ze zijn van plan een reünie te organiseren voor alle collega's die vanaf 2008 in de medezeggenschap van Postkantoren bv hebben gezeten. Ik kijk er nu al naar uit. De bedoeling is om volgend voorjaar (mei) hiervoor een datum te prikken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten