vrijdag 30 september 2011

Vrijdag 30 september 2011

Mijn moeder is weer thuis. Afgelopen woensdag heeft ze een pacemaker gekregen en gistermiddag kon ik haar ophalen uit het ziekenhuis en weer thuis brengen. Intussen is er thuishulp geregeld en krijgt ze een paar hulpmiddelen zoals een stoel in de badkamer. Nu zal ze wel weer opknappen, maar ze zal zich ook goed in acht moeten nemen.

Afgelopen week opnieuw een aantal sollicitaties gedaan.

1. Allround Administrateur bij Strukton. Hiervan heb ik een ontvangstbevestiging gekregen.
2. Projectadministrateur met SAP ervaring
3. Financieel medewerker in IT sector via Page personnel, Hiervan heb ik ook een ontvangstbevestiging gekregen.
4. Administrateur Vastgoed via MT&V finance
5. Projectadministrateur m/v via Amsterdamvacaturebank.

Dan is er een uitnodiging binnengekomen van het UWV over het grootste banenevenement van Nederland, de landelijke banenmarkt van UWV Werkbedrijf onder het motto "Laat je zien (het werkt!)". Dit evenement zal plaatsvinden in het Pop- en Cultuurpodium P3 in Purmerend op donderdag 6 oktober van 12.00 tot 18.00 uur. Diverse werkgevers uit de regio Waterland presenteren hun vacatures. Daarnaast kun je deelnemen aan allerlei activiteiten om je kans op een baan te vergroten. Ook is er bijvoorbeeld informatie te verkrijgen over opleidingsmogelijkheden en werkervaringsplaatsen. Ik ga daar zeker heen. Eerst zal ik trouwens 's morgens met m'n moeder voor controle in het ziekenhuis zijn.

Woensdag is er dan eindelijk bezoek geweest voor de jonge konijntjes. Eén van de konijntjes is uitgekozen en zal as. maandag worden opgehaald en een nieuw (t)huis krijgen. Intussen zijn de konijntjes - in afwachting van belangstellenden - verhuisd naar een hok in de achtertuin want moeders kan de verzorging van al die druktemakers echt niet meer aan.

maandag 26 september 2011

CLASSIC FM GAAT SIR PAUL MCCARTNEY INTERVIEWEN


DONDERDAG, 22 SEPTEMBER 2011 12:05
Classic FM zal een exclusief interview met Sir Paul McCartney uitzenden op zondag 2 oktober. Het drie uur durende ‘Paul McCartney Takeover’ programma, gepresenteerd door Anne-Marie Minhall van Classic FM, zal een interview ten gehore brengen waarin een intiem en eerlijk inzicht wordt gegeven in zijn befaamde carrière en leven.
http://www.beatlesfanclub.nl/nieuws-mainmenu-47/7357-classic-fm-gaat-sir-paul-mccartney-interviewen
lees meer..

vrijdag 23 september 2011

Vrijdag 23 september 2011

En ineens ben je een jaartje ouder. Vandaag 53 jaar geworden.

Afgelopen week heeft vooral in het teken gestaan van de ziekenhuisopname van m'n moeder. Vandaag zal ze onderzocht worden (catheterisatie) en dan is het afwachten wat ze zullen aantreffen. Misschien een dotterbehandeling?

Nog steeds geen konijntjes uitgekozen. Als het mogelijk is zullen er vanmiddag toch al 3 of 4 konijntjes bij de dierenwinkel worden gebracht. Zo langzamerhand is het gewoon zielig voor "moeders" als ze 7 van die vraatzuchtige konijntjes te drinken moet geven. Ze eten nu al geruime tijd gewoon mee met vast voedsel, dus het drinken bij de moeder moeten we maar gaan afbouwen.

Deze week geen sollicitaties gedaan. Ik ben trouwens al aan m'n taks voor deze maand. Wel weer een stel afwijzingen ontvangen.

zaterdag 17 september 2011

Zaterdag 17 september 2011

Vorige week zondag was het wel weer leuk om bij Anne te gaan kijken bij het voetbal. Een doelpuntrijke (4 - 4) wedstrijd is het geworden die Purmerend toch eigenlijk wel had moeten winnen. Misschien dat Anne morgen ook weer gaat spelen. Morgen eerst om half één de wedstrijd PSV-Ajax kijken op Eredivisie Live. Ben benieuwd wat het wordt. Morgen ook eerst langs sporthal de Beukenkamp waar een grote rommelmarkt zal zijn. Weer ff lekker snuffelen dus. ;-D

Deze week een 2-tal sollicitaties gedaan.
1. Financieel mederwerker/Office Assistent via Recruitment@denniswolf,nl. Van de sollicitatie heb ik een bevestiging ontvangen en zal binnen enkele dagen een reactie kunnen verwachten.
2. Projectadministrateur/ass.Controller via NationaleVacaturebank.nl
De afgelopen week kwamen maar weinig geschikte - voor mij dan - vacatures langs. Bij een aantal was de link naar de vacature al niet meer actief, dus was solliciteren sowieso niet meer mogelijk. Bij andere vacatures was het niveau en/of salaris een struikelblok of de standplaats (Breda, Schiedam, Rotterdam) was niet aantrekkelijk voor woon-werk.

Voor de konijntjes was afgelopen week wel belangstelling. Vooral de buurtjes waren via de school aan het werven. Daarnaast had ik een reactie via de advertentie op Marktplaats en één telefonische reactie. Mogelijk zijn er zelfs 4 of 5 serieuze kandidaten. Alleen is er tot vandaag nog niemand langs geweest om concreet een konijntje te kiezen. Het wordt opschieten want na volgende week zijn we toch écht van plan de konijntjes naar de dierenwinkel te brengen.

De afgelopen dagen heb ik de gang - eindelijk - afgemaakt voor wat betreft het schilderwerk. Het ziet er fris uit, al zeg ik t zelf. Nu nog een mooie spiegel, een plank over de verwarming en een nieuwe kapstok aanschaffen en dan is t helemaal klaar.

Deze week een telefoontje gehad van Bert, een oud-collega en OR-lid van Postkantoren bv. Ze zijn van plan een reünie te organiseren voor alle collega's die vanaf 2008 in de medezeggenschap van Postkantoren bv hebben gezeten. Ik kijk er nu al naar uit. De bedoeling is om volgend voorjaar (mei) hiervoor een datum te prikken.


zaterdag 10 september 2011

Zaterdag 10 september 2011

Afgelopen week me zelfs 2x uitgesloofd. Eerst woensdag samen met Matthijs 45 minuten in de regen langs de ringvaart gelopen en gisteren weer in de sportschool. Ik voel me er lekker bij, alleen is de spierpijn wel aanwezig. Woensdag kreeg ik door m'n schoenen ook nog last van een blaar op m'n voet. Dat is natuurlijk niet zo lekker.

Deze week "slechts" één sollicitatie gedaan. Voor het UWV is dat genoeg, maar toch...
1. Financieel Medewerker via Officevacatures.nl.
Ik ontving gisteren een brief van het Andreas/Lucas ziekenhuis in Amsterdam over mijn sollicitatie. Ze hebben een selectie gemaakt van kandidaten die qua profiel het beste aansluiten bij wat ze zoeken. Ik hoor daar dus niet bij.

Vandaag is het een mooie zonnige dag, na een aantal zeer slechte dagen met regen en storm. Een mazzeltje voor de Lionsclub Purmerend die een boekenmarkt houdt in 't stadje en ook voor de brandweer van Purmerend die een Open Dag heeft. Op de boekenmarkt heb ik een 2-tal boeken op de kop getikt. Eentje van Michael Connelly (De Dichter) en eentje van Patrica Cornwell (Mortuarium). Het viel me op dat bij de meeste kraampjes de boeken van een redelijke prijs (€ 5 - € 7,50) hebben voorzien. Dat is goedkoop als je bedenkt dat het boek van Patricia Cromwell nog maar een recente (nov'2010) uitgave is.

Morgen ga ik naar de voetbalwedstrijd van Anne kijken in Bergen. Het zal voor Anne haar eerste wedstrijd weer zijn in het shirt van fc Purmerend.

De kleine konijntjes groeien gestaag. Nog steeds is er niemand geweest die heel zeker één of meerdere konijntjes wil hebben. We zullen de konijntjes in principe nog 2,5 week bij ons houden en dan mogen ze bij moeders vandaan. Intussen heb ik van de dierenwinkel begrepen dat ze volgende week de knaagdierenhoek opknappen en dat ze daarna weer konijntjes willen aannemen. Gelukkig maar.

zaterdag 3 september 2011

Zaterdag 3 september 2011

Het was een rare week. Afgelopen maandag is er dan de afwijzing op de vacature bij het AMC. Aan de ene kant had ik het wel verwacht omdat er vorige week vrijdag al geen reactie was gekomen, maar je probeert toch positief te blijven en hoopt dat je nog een ronde verder komt. Maar helaas.

Woensdag weer eens in Utrecht geweest bij de (oud)collega's van Postkantoren. De spoeling wordt wel erg dun zo langzamerhand. We hebben met z'n allen weer lekker een broodje Döner gegeten. Erg gezellig. Natuurlijk ook even een bezoekje gebracht aan de markt (ik "scoorde" daar 3 boeken) en de Mediamarkt (gekeken voor een nieuwe printer).

Deze week ook weer sollicitaties de deur uitgestuurd;
1. Projectadministrateur in Amsterdan via AmsterdamVacatureBank.nl. Hierop heb ik ook al een afwijzing ontvangen.
2. Projectadministrateur via Continu.nl. Ook hier al een afwijzing van ontvangen.
3. Projectadministrateur via Financial. Ontvangstbevestiging is binnen.
4. Projectadministrateur bij G-Star Raw in Amsterdam via Indeed.nl

De kleine konijntjes zijn nu bij 3 weken. Deze week heb ik een email gestuurd aan de konijnenopvang in Heiloo met de vraag of zij nog plek hebben voor de konijntjes. Tot vandaag nog geen antwoord ontvangen. Het wordt wel tijd dat we voor de kleintjes een nieuw "(t)huis" weten te vinden want wij hebben er nu genoeg.