vrijdag 7 oktober 2011

Vrijdag 7 oktober 2011

Op dierendag 4 oktober is er wéér een konijntje naar nieuw baasje gegaan. Tijdens het collecteren voor de dierenambulance kwamen een moeder met 3 kinderen langs de deur. Toen ze de foto's van de konijntjes zagen en later de konijntjes in de achtertuin, waren ze direct verkocht. Blij en opgetogen gingen de kinderen even later met hun nieuwe aanwinst naar huis. Nu hebben we dus nog 5 konijntjes over. We hebben niet zoveel hoop dat we de konijntjes kwijt kunnen bij de dierenwinkel omdat deze al "vol" zitten. Misschien kunnen we het eens proberen bij de kinderboerderij in de buurt? We zullen hier maar eens langs gaan.

Donderdagmorgen bezoek gehad van Charles. We hebben weer eens lekker kunnen bijkletsen. We proberen dit vaker te gaan doen.
's Middags de banenmarkt in P3 bezocht. Eerlijk gezegd had ik hier meer van verwacht. In de foyer, de kleine en grote zaal stonden kraampjes van verschillende uitzendorganisaties en diverse werkgevers opgesteld waar je vervolgens een gesprekje kon aanknopen.

Deze week een nieuwtje voor Anne. Ze heeft haar eerste "eigen" autootje gekocht en is daar bijzonder blij mee. We wensen haar heel veel veilige kilometers toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten