woensdag 26 september 2012

PAUL MCCARTNEY BRENGT DE CONCERT FILM 'LIVE KISSES' UIT.
DONDERDAG, 20 SEPTEMBER 2012 18:56
Paul McCartney heeft eerder dit jaar zijn album 'Kisses on the Bottom' uitgebracht en die fans die geïnteresseerd zijn om meer te horen van de jazz-pop klassiekers van de Beatle legende, krijgen later dit jaar hun kans.
lees meer....

maandag 17 september 2012

Goldies Radio gaat The Beatles achterna [ RadioVisie.eu /actueel ]
Vanaf vandaag, maandag 17 tot en met zondag 23 september is het 'The Beatles, Magical Mistery Tour-week' bij Goldies Radio. Zeven dagen lang kan je een weekendtrip van drie dagen naar Liverpool winnen om je daar helemaal te laten onderdompelen in de wereld van The Beatles.
De Standaard - Beatles en Elvis genomineerd voor Hall of Fame

The Beatles en Elvis Presley maken kans op een plekje in de American Pop Music Hall of Fame.

woensdag 12 september 2012

3 september - 9 september 2012

Maandagavond (3-9) les gekregen in het gebruik van het praktijkwerkboek. De les wordt gegeven door de praktijkbegeleider die ook een doorgewinterde politieman blijkt te zijn.
Dinsdagochtend (4-9) op de markt geweest en daar Mona Keijzer de hand geschud en een praatje gemaakt. 's Avonds voor de eerste keer met een collectebus voor de kankerbestrijding gelopen. Ik kon al meer dan de helft van de flat doen en het viel me echt niet tegen wat de reacties waren.
Woensdag (5-9) bij 3 abonnees van WonenPlus geweest. Met één van de abonnees maak ik een vervolgafspraak voor vrijdagmiddag om de klus af te maken. Er is geen les vanavond dus ik loop een 2e ronde met de collectebus. Eerst ben ik langs de adressen gelopen bij wie ik de eerste keer geen gehoor had gekregen. Ook deze avond vielen de reacties mij heel erg mee.
Donderdag (6-9). Vandaag is mijn moeder jarig. Ze is 78 jaar geworden. Met z'n vieren zijn we 's middags even langs geweest om te feliciteren. Corrie en Anne hebben nog even boodschappen gedaan voor haar en Matthijs en ik hebben de tuin weer eens opgeruimd. Vandaag ook weer een artikel ontvangen van de Beatlesfanclub. Dit keer ging het over een poging om in het World Guinness Book of Records te komen.
http://www.beatlesfanclub.nl/nieuws-mainmenu-47/8311-liverpool-doet-volgende-maand-een-poging-een-beatles-guinness-wereld-record-neer-te-zetten
's Avonds voor de laatste keer met de collectebus gelopen. Ben benieuwd wat de opbrengst zal zijn.
Vrijdagmiddag (7-9) naar de sportschool geweest. Gisteravond door Anne onder handen genomen en dat was behoorlijk pijnlijk kan ik je wel vertellen. Anne denkt dat de blessure eerder gaat om een zweepslag in mijn kuit en dat het een kwestie is om de spieren goed los te maken. En .... dat doet pijn! In de sportschool heb ik er goed rekening mee gehouden en heb alleen gefietst en rustig op de loopband gewandeld. Ik had geen pijn meer in mijn been.
Zaterdagochtend (8-9) hadden we alleen les n zelfverdediging van half 10 tot kwart voor 12. 's Middags studeren in een lekker zonnetje.
Zondag (9-9) weer studeren. Ook nog 1 1/2 uur gefietst (25 km) door de polder. Heerlijk weer!
's Avonds met de familie een etentje in Marken voor de verjaardag van mijn moeder. Anne kwam wat later omdat ze moest voetballen.

zaterdag 8 september 2012

NOS Nieuws - McCartney lid Frans Erelegioen
Met de onderscheiding eert Frankrijk McCartney voor zijn betekenis voor de popmuziek en voor de tientallen composities waarmee hij wereldhits had
LIVERPOOL DOET VOLGENDE MAAND EEN POGING EEN BEATLES GUINNESS WERELD RECORD NEER TE ZETTEN
DONDERDAG, 06 SEPTEMBER 2012 12:57
Op 4 september was het een cruciale dag voor Beatlesfans. Het is de 50e verjaardag van de eerste opname van The Beatles debuut single “Love Me Do" met Ringo Starr op drums. Dit is het officiële begin van een historisch muzikale reis van The Fab Four die de wereld voor altijd heeft veranderd.

27 augustus - 2 september 20112

Maandagavond (27-8) was de eerste les van de opleiding Beveiliger 2 bij GUARD. De docent is al 40 jaar bij de politie en kan dus een grote schat aan kennis en ervaring aan ons overbrengen. De les ging over "Beveiliging van gebouwen".
Woensdagavond (29-8) de 2e lesavond van een docent die jarenlang op het bureau Warmoestraat heeft gewerkt en zodoende Appie Baantjer nog heeft gekend. Deze les ging over "Wettelijke kaders".
Donderdagochtend (30-8) naar de Matsmarkt geweest in het stadje. Ik heb daar weer een 2-tal boeken op de kop getikt voor weinig geld.
Omdat Benson (foto) al 2 dagen een beetje sloom was, niet wilde eten en ook niet poepte ben ik, samen met Anne, met hem naar de dierenarts geweest. Het was er behoorlijk druk en na 1 1/2 uur waren we dan eindelijk aan de beurt. Helaas had de dierenarts geen goed nieuws toen ze Bennie had onderzocht. Ze voelde een verdikking in zijn buik en om precies te weten wat dit zou zijn, moest er een foto gemaakt worden. Op de foto bleek er een forse tumor te zitten. Opereren was niet echt een optie omdat Benson al in een slechte conditie was. Hij zou dit waarschijnlijk niet overleven. Het voorstel was toen om Benson te laten inslapen. Samen met Corrie ben ik er bij gebleven toen Benson een spuitje kreeg, Anne was bij de auto blijven wachten. We kregen ruimschoots de tijd om van het beestje afscheid te nemen en gingen daarna verdrietig naar huis.
Daarna, samen met Corrie, naar Schiphol om Matthijs en Eline op te halen. We hadden al begrepen (whatsapp ed.) dat ze met vertraging naar Amsterdam zouden terugvliegen. De oorspronkelijke aankomsttijd was vijf voor 6, maar dat werd uiteindelijk 8 minuten voor half 10. Gelukkig is iedereen nu weer thuis.
Vrijdagochtend (31-8) naar Marken geweest om boodschappen te doen met mijn moeder.
Voor het eerst na de zomervakantie had ik weer een artikel ontvangen om te vertalen van de Beatlesfanclub. Dit keer ging het artikel over de opening van de Paralympische Spelen in Londen.
http://www.beatlesfanclub.nl/nieuws-mainmenu-47/8291-penny-flame-paralympische-fakkeloptocht-herschept-beroemde-beatles-album-cover
Corrie was 's middags klaar in haar kraamgezin. Sinds lange tijd had ze weer een volle week gedraaid en veel uren gewerkt.
Zaterdag (1-9) was er een computerles én een les conditie en zelfverdediging van GUARD.
's Middags de weekboodschappen gedaan met Corrie. 's Avonds samen naar Almere geweest voor de verjaardag van Ina.
Zondagmiddag (2-9) bij de wedstrijd van Anne langs de lijn gestaan en foto's gemaakt. De vrouwen van Purmerend wonnen hun eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen met 6 - 5.

dinsdag 4 september 2012

Unieke opnames Ringo Starr opgedoken | Music Update
Na 50 jaar zijn opnames van de eerste band van Ringo Starr teruggevonden. Rory Storm and the Hurricanes, zoals de groep heette, namen de tapes in 1960 op in Liverpool.
Paul McCartney ridder in Frankrijk | Spitsnieuws
... De 70-jarige ex-Beatle wordt gezien als de invloedrijkste liedjesschrijver in de geschiedenis van de populaire muziek.....