zondag 20 mei 2012

15 - 20 mei 2012

Dinsdag (15-5)
Gebeld met de afdeling Opleiding en training van De Zorgcirkel over de sollicitatie naar leerling verzorgende. De sollicitatietermijn is afgesloten en ze gaan nu een eerste selectie doen op basis van de brieven. De geselecteerde kandidaten zullen uitgenodigd worden voor een informatieavond. Via de mail krijgen we daar bericht van.
Woensdag (16-5)
Vanmiddag naar Marken om samen met mijn moeder het huurcontract te tekenen voor haar nieuwe woning. Vanaf nu kunnen we gaan schoonmaken, schilderen en inrichten.
Donderdag (17-5)
Hemelvaartsdag. Géén PUEFA voetbaltoernooi bij de fc Purmerend vandaag. Door onvoldoende aanmeldingen heeft het damesbestuur noodgedwongen besloten om het meisjes- en damestoernooi voor dit jaar af te lasten.
Zaterdag (19-5)
Vandaag en gisteren veel werk gedaan in de nieuwe woning van mijn moeder. Plafonds en muren zijn inmiddels geschilderd en het keukentje en de grote kast in de slaapkamer is schoongemaakt. Volgende week kunnen we al dingen gaan verhuizen. De planning is om het weekend ná Pinksteren "over" te zijn.
Gisteren een email gehad van De Zorgcirkel dat zij op basis van een briefselectie hebben besloten dat ik niet uitgenodigd zal worden voor een gesprek. Een vreselijke tegenvaller natuurlijk en daarom zal ik nog met ze bellen om naar hun motivatie te vragen. Wordt vervolgd!
Zondag (20-5)
Samen met Corrie naar het verjaardagsfeestje van Ineke in Ridderkerk. Ze wordt volgende week 60 jaar. We gingen nog met regen uit Purmerend weg, maar in de loop van de middag werd het mooi weer.
Anne speelde vandaag de 2e wedstrijd van de na-competitie in Zoetermeer.
Ook deze keer - na de 10 - 0 van vorige week - wisten de dames van Purmerend weer te winnen. Nu werd het 0 - 5.
Nu volgen er nog 2 wedstrijden tegen TAVV uit Ter Aar om uit te maken wie er volgend seizoen in de 2e klasse mag spelen.
Op de terugweg naar Purmerend vanuit Ridderkerk gingen we samen nog even koffiedrinken bij La Plage bij Schiphol. Tot onze verrassing kwam Anne met haar teamgenoten daar ook nog even langs om wat te eten. Erg leuk!

maandag 14 mei 2012

7 - 14 mei 2012

Maandag (7-5)
Vandaag weer naar Marken geweest om de zolder verder op te ruimen. De stoelen hebben daarna direct bij Noppes kunnen afleveren. Voor de Milieustraat was het helaas te laat. Morgenochtend dan maar.
Dinsdag (8-5)
Eerst naar de Milieustraat geweest om het hout weg te brengen. Daarna naar 't stadje, naar AH en Deen geweest voor boodschappen.
Woensdag (9-5)
Weer met een auto vol spulletjes terug uit Marken en naar Noppes gebracht. Het zal zeker niet de laatste keer zijn geweest.
Volgende week woensdag zal het huurcontract voor de seniorenwoning voor mijn moeder ingaan en dan volgt er vanzelfsprekend een drukke tijd. Het schoonmaken, opknappen en inrichten van de nieuwe woning én het in oude staat terugbrengen van de oude woning.
Donderdag (10-5)
Na de pijnlijke wortelkanaalbehandeling van vorige week, heeft de tandarts vandaag het karwei afgemaakt. Gelijk heeft hij ook nog een andere kies gevuld. Ben benieuwd wat me dit gaat kosten.
Vrijdag (11-5)
Voor WonenPlus bij een abonnee een buitenlamp opgehangen. Een sollicitatie gedaan naar een tijdelijke baan als Crediteurenadministrateur. Vandaag niet naar de sportschool geweest.
Zaterdag (12-5)
Met een paar 60:40 tegels die ik uit Marken had meegenomen het terras achter vergroot. Dit was nodig dat we nu niet meer met de afvalcontainers over het gras hoeven te rijden.
Zondag (13-5)
Moederdag! Voor Corrie hebben we een nieuwe pannenset gekocht. Ze was er blij mee!
's Middags bij Anne de wedstrijd bekeken, en natuurlijk weer foto's gemaakt.
Het was de eerste wedstrijd van de nacompetitie voor de dames. De dames van Purmerend hadden weinig moeite om de dames uit Zoetermeer te verslaan. Ze wonnen met maar liefst 10 - 0. Anne was met haar hattrick in de 2e helft het meest productief. http://www.mijnalbum.nl/Album=PRPE8OWT
Maandag (14-5)
Vandaag bij twee abonnees van WonenPlus geweest. Bij de eerste heb ik een hekwerk geplaatst om de kippen uit de tuin te houden en bij de tweede was er een probleem met de WIFI-verbinding. Helaas kon ik het probleem niet voor haar oplossen.
Voor de komende weken heb ik de vrijwilligersorganisatie gemeld dat ik even niet beschikbaar ben voor klussen omdat ik dan in Marken aan het klussen ben.

dinsdag 8 mei 2012

28 april - 7 mei 2012

Zaterdag (28-4)
Per post een afwijzing ontvangen van de Kroonenburg Groep over de sollicitatie naar administratief medewerker ("Helaas behoort u niet tot de geselecteerde kandidaten")
's Middags nog visite voor de verjaardag van Anne.
Om middernacht Matthijs, Eline en Stefan met de auto opgehaald bij HMH in Amsterdam Zuidoost na een concert. Om half twee lag ik weer in bed.
Zondag (29-4)
Vandaag is Ajax officieus kampioen geworden door een 1-2 overwinning op fc Twente in Enschede.
Corrie is weer begonnen in een kraamgezin. De buurtjes zijn vandaag met de caravan vertrokken naar de Veluwe voor de Mei-vakantie.
Maandag (30-4)
Koninginnedag! Prachtig weer.
Vanmorgen naar de vrijmarkt in het Leeghwaterpark geweest en aansluitend naar 't stadje. In totaal heb ik vier boeken kunnen kopen. Totaal € 3,50.
's Middags lekker achter in de tuin van 't zonnetje genoten.
Anne en Matthijs zijn aan 't feesten en Corrie is werken.
Woensdag (2-5)
Weer een mooie dag.
In de ochtend naar Marken geweest en daar de spelletjeskast opgeruimd bij m'n moeder. Veel spul heb ik direct naar Noppes gebracht.
Tot mijn verbazing en teleurstelling een afwijzing ontvangen van Evean over mijn sollicitatie naar leerling verzorgende. Er was een grote hoeveelheid aanmelding volgens hun en ze hebben de meest geschikte kandidaten geselecteerd. De keuze is dus helaas niet op mij gevallen. Er is nog een mogelijkheid om een nadere toelichting te krijgen op de afwijzing. Volgende week dinsdag kan ik hierover telefonisch contact opnemen met Evean. Dat zal ik ook zeker doen, want de teleurstelling is best groot.
Ik heb wel gelijk via internet een open sollicitatie bij de Zorgcirkel ingediend. Dat is namelijk een vergelijkbare organisatie als Evean, goed beschouwd dus eigenlijk de concurrent.
Ajax is nu officieel kampioen van Nederland.
Donderdag (3-5)
Na een onderbreking van een paar weken weer eens een artikel vertaald voor de Beatlesfanclub.
Samen met Corrie bij de Aldi boodschappen gedaan.
Omdat ik al een paar dagen last heb van kiespijn heb ik toch maar de tandarts gebeld voor een afspraak. Morgenmiddag kan ik daar al terecht.
Van de Zorgcirkel een ontvangstbevestiging ontvangen. Ik zal later nog een reactie krijgen op de sollicitatie.
Vrijdag (4-5)
's Middags een afspraak bij de tandarts. Er bleek een behoorlijke ontsteking te zitten en de tandarts besloot daarom eem zenuwbehandeling te doen en een noodvulling te plaatsen. Volgende week donderdag moet ik terugkomen om de klus af te maken.
's Avonds bezig geweest stripboeken en kinderboeken, die bij mijn moeder vandaan komen, op Marktplaats en Facebook te zetten.
Zondag (6-5)
Helaas lukt het de dames van Purmerend niet om de laatste wedstrijd van de competitie te winnen. Door het gelijke spel (1-1) tegen de dames van Limmen kunnen ze alleen nog via de nacompetitie kans maken op promotie naar de 2de klasse.
Zie foto's van de wedstrijd http://www.mijnalbum.nl/Album=X8WSE6FE