zaterdag 11 juni 2011

Zaterdag 11 juni 2011

Vandaag eerst - op verzoek van Anne - haar concept-sollicitatie brief gelezen en een paar kleine aanpassingen voorgesteld. Komende week sluit Anne namelijk haar studie fysio helemaal af met een aantal gesprekken en begin volgende maand ontvangt ze dan ook haar diploma.

Twee sollicitaties vandaag;
1. van Jobselectie.nl voor de functie van Financieel Administrateur in Utrecht. De sollicitatie is doorgestuurd naar hun opdrachtgever en misschien dat er dan een reactie komt.
2. Financieel-administratief medewerker in Amstelveen via Uitzendbureau.nl. Heb me ook gelijk aangemeld bij deze club door mijn profielgegevens en CV beschikbaar te stellen.

Van het UWV bericht ontvangen dat zij akkoord gaan met de geplande vakantie en dat ik recht blijf houden op de WW-uitkering en dat ik vrijgesteld ben van de sollicitatieplicht in deze periode.
In hetzelfde bericht werd geschreven dat ik dit kalenderjaar recht heb op 13 vakantiedagen, dat is 8/12e van 20. Ik moet dus een beetje zuinig doen met m'n dagen.

vrijdag 10 juni 2011

Vrijdag 10 juni 2011

Na de vakantie moet ik voor een afspraak naar de diabetis-verpleegkundige en later ook nog voor een afspraak naar een diëtiste. Dit allemaal naar aanleiding van het bloedonderzoek.
Gisteravond de caravan weer uit de stalling gehaald. Hij staat weer voor de deur. Lekker gevoel geeft dat.

Vandaag weer een aantal vacatures door gespit, maar geen resultaat wat betreft sollicitaties.
Wel weer een afwijzing ontvangen. Dit keer van Adecco voor de functie van Crediteurenbeheerder. Zij zullen wel mijn CV in portefeuille houden voor eventuele nieuwe vacatures.
Ik heb me ook aangemeld bij Officevacatures.nl.
Het kan volgens mij geen kwaad om bij zoveel mogelijk vacature sites bekend te zijn.

Vanochtend weer lekker naar de sportschool geweest. Een beetje kort deze keer omdat ik om 1 uur een afspraak had bij de contactlensspecialist.

Gelezen: http://www.cobouw.nl/nieuws/algemeen/2011/06/09/aantal-bouwvacatures-blijft-groeien

Aantal bouwvacatures blijft groeien

|  Laatst gewijzigd:10-06-2011 10:46  |  Marc Doodeman  | 

Den Haag - Het aantal vacatures in de bouw blijft groeien. In het eerste kwartaal van dit jaar telde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) meer vacatures dan in het vierde kwartaal van vorig jaar.

In dat kwartaal waren er ook al meer werkgevers op zoek naar nieuw personeel, terwijl de economische activiteit in de sector niet toenam. Dit laatste is volgens het CBS niet ongebruikelijk. Gewoonlijk loopt de vacatureontwikkeling in de bouw voor op de economische groei.
Publicatie datum: 10-06-2011 10:46
Cijfers+en+trends, Economie, Binnenland

woensdag 8 juni 2011

Woensdag 8 juni 2011

Eerst een afwijzing op de sollicitatie van 27 mei naar de functie van allround Administrateur bij Strukton.

Oók weer een paar sollicitaties gedaan;
1. Proactieve projectadministrateur (die van aanpakken weet) in Asd-ZO. Waarschijnlijk maak ik daar weinig kans omdat er HBO-nivo wordt gevraagd, maar als je het niet probeert.....
2. Crediteurenbeheerder (Adecco)
3. Financieel Medewerker (i4Talent). Bovendien me opnieuw ingeschreven bij hen.
4. Financieel Administratief Medewerker (PDZ uitz.)

Voor de goede orde heb ik mijn vakantie doorgegeven aan het UWV.

dinsdag 7 juni 2011

Dinsdag 7 juni 2011

Gisteren toch niet voor een gesprek geweest in Zaandam omdat het werk (Marketing) me toch niet aantrekt.

Vanmorgen weer een 2-tal sollicitaties gedaan;
1. Financieel Administratie medewerker bij BAM in Bunnik (een ontvangstbevestiging is binnen en ik zal binnenkort geïnfomeerd worden over het verloop van deze sollicitatie)
2. Boekhouder in Utrecht in de Bouwbranche via Unique Finance en NUpersoneel.nl (ID67524)

Een afwijzing ontvangen ("Helaas moet ik je mededelen dat wij je niet hebben geselecteerd voor de vervolgprocedure. De reden hiervoor, is dat andere kandidaten beter aan het profiel voldoen.") naar de sollictitatie op de vacature van Medewerker Financiële Administratie bij Stater in Amersfoort.

Vandaag eerst wat boodschappen (Kruidvat) gedaan in 't stadje en 's middags in de tuin gewerkt.

Nog geen uitslag van het bloedonderzoek. As. donderdag heb ik een afspraak bij de huisarts en zal dan de uitslag bespreken.

zondag 5 juni 2011

Zondag 5 juni 2011

Gelukkig geen gaatjes bij de tandarts bij alle drie. We waren n beetje laat omdat het nogal druk was in Purmerend met al die werkzaamheden en omdat Matthijs nog uit Amsterdam moest komen.

We waren van plan om dit weekend het trapgat en de overloop aan te pakken, maar hebben dat maar uitgesteld omdat het veeeel te mooi weer is. Anne en Pris zouden komen helpen. De meiden waren vrijdag op de brommer gekomen vanuit Diemen. We hadden een bbq en daarna zijn Corrie en ik achterop de brommer bij de meiden naar t stadje geweest om te shoppen. Afsluitend natuurlijk een ijsje gegeten - ook een beetje om onze trouwdag (3-6-1988) te vieren.

Zaterdag zijn we met de meiden naar Kwadijk/Middelie geweest om te kijken voor een skottel.
's Avonds had Matthijs bij ons thuis een bbq met Eline, Omar en Erica. Leuk was dat.

Vandaag de emailtjes van de afgelopen dagen uitgeplozen. Dit heeft toch weer een paar sollicitaties opgeleverd.
1. medewerker Financiële Administratie in Amersfoort (Strater- hypotheken)
2. Financieel medewerker PAG 132912
3. Financieel medewerker PFRN 132835
4. Financieel medewerker PK 0J133138
De laatste 3 via Careerbuilder.nl / Page Personnel.

Vanmiddag gaan we naar Lennart en Inge in Enkhuizen om een gasfles op te halen voor de caravan.

Morgenmiddag ga ik voor een gesprek bij een marketingbureau in Zaandam. Ik ben benieuwd of dat wat voor mij is. En anders blijven we gewoon verder zoeken.
Morgen ook de uitslag van het bloedonderzoek.

woensdag 1 juni 2011

Woensdag 1 juni 2011

Vanmorgen eerst "nuchter" naar de bloedafname. Er was dit keer geen grote wachttijd hoewel er maar één prikker was.

Er was opnieuw een groot aanbod van vacatures via de mail gekomen. Ik heb me ingeschreven bij Job Brokers en Career Universe om via de email vacaturemeldingen te ontvangen. Dus straks nóg meer emails om door te nemen. Het kostte me ook dit keer weer veel tijd om alle vacatures te bekijken. Dit leverde overigens wél 2 sollicitaties op via Career Universe.
1. Projectadministrateur Bouw (50k) 382235
2. Ervaren Projectadministrateur bij een vastgoedorganisatie op HBO-nivo. 382239

Vanmiddag een controle afspraak bij de tandarts. Maar hopen dat hij geen gekke dingen constateert. Ik heb in ieder geval nergens last van.